Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• majnkopf

tag

válasz balisz #4901 üzenetére

Hát a szélre le majd bead meg a távolról lövöldözök vagy ívelgetek előre stílushoz még passzolhat is, mert ha elváltod magad amire a lag miatt elég komoly esély van akkor azért már ott is van ő meg csak bead ahhoz nem kell sok tehetség, megnyomja a lövést a fejeshez aztán kész. 50-50

más:
    egyébként csak én vettem észre vagy egyre több az agyatlan. ezeknek semmi játékstílusuk nincs, az a stílusuk ami az adott évben jobb és több esély van azzal meccseket nyerni.
    idén:
    - high pressure
    - agressive interception
    - szélre le majd fejes
    - ha szerez 1 gólt akkor meg 25 játékossal védekezik a 16os körül és nyomkodja orrba szájba a teammate containt

és ezek azt hiszik tudnak játszani, mert megnéznek 4 tutorial videót a yt-n, hogy idén éppen mit érdemes használni, besírok. semmi önálló gondolat.
    legutóbbi ellenfelem középpályán csel átfordít a másik oldalra és a Sterling-Mané párossal felváltva fut a szélen majd adogatja be középre és egész meccsen. 2 beadása volt, mert még arra alkalmatlan, hogy a szélen meghúzza ezekkel és legalább be tudja pontosan adni. Majd miután érezte, hogy ők ketten kevesek behozza a Musa-Wilson párost középpályára.. a vége az lett, hogy tizikkel kikaptam. Kicsit szomorú, hogy ilyen játékosok meccseket nyerhetnek meg sorozatban.

egy kis on: napi kapusajánlat: [link] Aki francia csapatot épít szerintem ne hagyja ki belőle. Iszonyat miket tud védeni a pali

Új hozzászólás Aktív témák