Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
palipi
csendes tag
az utolsó update óta, vagyis a frissítés után, mintha kijavították volna a játék hibáit kissé, így élvezetesebb lett. Most már jobb kedvel játszom én is. persze maradt még pár idegesítő dolog,pl szügeltre fejelek minden beadást, a bíró elég szigoru, sok a ííest, de a lényeg, hogy jobb lett a játék a frissítés óta.
-
palipi
csendes tag
Karriert kezdtem profi szinten végigvittem 2 szezont, elégé belejöttem már elvezetés is volt néha a játék, vagyis kezdem megszokni, hogy:
- hosszú passzt előre mikor lehet adni vagy nem, de még mindig a passz bizonytalan
- mi ami jobban megy pl. szélről a a pálya közepe felé menni, szerintem könnyebb gólt rúgni mint a 15-be.
- de továbbra is zavaró, hogy a védőim mindig szögletre mentenek az ellenfél beadásánál hiába irányítok más felé
- zavaró, hogy szinte minden szerelésért lapot kapok, és az ellenfél (a gép) nem.
- zavaró, hogy az ellenfél( a gép) olyan jól vezeti a labdát s nehéz elvenni tőle, persze ha én ugyanazt csinálom ő egyből elveszi
- zavaró, hogy állnak játékosaim s mindig megelőzi a védő,hiába irányítom a labda felé
- zavaró, hogy néha össze vissza állnak a játékosaim a pályán, pl szélső hátvád kozéppályást játszik stb.
Most world clas szintre vittem s így folytatom a karriert. 0 vagyok a gép ellen, semmit nem tudok tenni, mindig szerelnek. megint nem élvezhető. Persze ebbe is bele kell jöjjek, hogy nehezebb a szint közelebb áll az ellenfél stb de fenti dolgok csak zavaróak. DE leginkább, hogy a passzok megint nem mennek, már félek passzolni, mintha NB 1 szintű játékosok lennének.
Egyetértek abba, hogy egyre valósághűbb kell legyen a játék, s ezt támogatom, de vannak még hibák. -
palipi
csendes tag
Gondoltam en is leírom első 30 meccs utan a véleményem a fifa 16 rol! Fifa 11 tol jatszom ps-en!szerintem eddigi legjobb a fifa 15 volt!azt ahogy elsőre el kezdtem játszani élvezetes volt! Nos ez a 16 os nem!pedig jatszottam haverokkal, gép ellen,onlinem is!
Negatívumok:
- a hosszú passz az inditas nem megy!eleve nem érdemes használni mert nem oda megy ahova szeretnéd!mintha csak akkot mukodne jól ha pl elindul egy játékos es a elkapod a legmegfelelobb pillanatot akkor jol adja!mitha a gep azt mondaná h en is epp oda akartam!de ha nem akkor inditasz mikor gép gondolja nem lehet jo inditas passzt adni
- az 1-2 (passzolsz es futsz h viszakapd) nem megy,szinte mindig lekapcsolja a védő!
- az hosszú ívelt passzok nem mennek ahogy szeretned!
- rovid passzoknal sok az eladott labda,de ezt eddig mindnki irta!mintha nb1 -es meccs lenne néha max 3-4 passz
- gyorsasag nem mervado,inkabb az erő a fontosabb
- mindkét lábbal mindenki jól rúg kapura s golt is
- a játékosok helyezkedese neha nevetseges(a reallal játszom marcelo sokszor vedekezo középajast jatszik, ronaldo ballhatved, pepe tamado kozepajast)persze nem maz egesz.meccs folyamán de gyakori
- néha túl nagy a tavolsag a közép palyasok s a védők közott
- szelrol a 16os kozspe felé bármelyik jatekekos könnyedén atjut a védőjen
- sok kapufa es lapok
- megelőzik a csatarod szélsőid mert állva varjak a labdát
- véletlen golok!
- gépies mozgás
Pozitív:
- jo távoli lövések
- jobb kapus munka
- latvanyosabb becsuszasok
- könnyebb cselezes
Ns egyenlore ennyi jutott eszembe!valoszinuleg a frissites utan javítanak mert van mis s remélem fognak is!de meg kell ezt is szokni s tanulni s mindnek van hibaja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest