Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• palipi

csendes tag

az utolsó update óta, vagyis a frissítés után, mintha kijavították volna a játék hibáit kissé, így élvezetesebb lett. Most már jobb kedvel játszom én is. persze maradt még pár idegesítő dolog,pl szügeltre fejelek minden beadást, a bíró elég szigoru, sok a ííest, de a lényeg, hogy jobb lett a játék a frissítés óta.

• palipi

csendes tag

Karriert kezdtem profi szinten végigvittem 2 szezont, elégé belejöttem már elvezetés is volt néha a játék, vagyis kezdem megszokni, hogy:
    - hosszú passzt előre mikor lehet adni vagy nem, de még mindig a passz bizonytalan
    - mi ami jobban megy pl. szélről a a pálya közepe felé menni, szerintem könnyebb gólt rúgni mint a 15-be.
    - de továbbra is zavaró, hogy a védőim mindig szögletre mentenek az ellenfél beadásánál hiába irányítok más felé
    - zavaró, hogy szinte minden szerelésért lapot kapok, és az ellenfél (a gép) nem.
    - zavaró, hogy az ellenfél( a gép) olyan jól vezeti a labdát s nehéz elvenni tőle, persze ha én ugyanazt csinálom ő egyből elveszi
    - zavaró, hogy állnak játékosaim s mindig megelőzi a védő,hiába irányítom a labda felé
    - zavaró, hogy néha össze vissza állnak a játékosaim a pályán, pl szélső hátvád kozéppályást játszik stb.
    Most world clas szintre vittem s így folytatom a karriert. 0 vagyok a gép ellen, semmit nem tudok tenni, mindig szerelnek. megint nem élvezhető. Persze ebbe is bele kell jöjjek, hogy nehezebb a szint közelebb áll az ellenfél stb de fenti dolgok csak zavaróak. DE leginkább, hogy a passzok megint nem mennek, már félek passzolni, mintha NB 1 szintű játékosok lennének.
    Egyetértek abba, hogy egyre valósághűbb kell legyen a játék, s ezt támogatom, de vannak még hibák.

• palipi

csendes tag

Gondoltam en is leírom első 30 meccs utan a véleményem a fifa 16 rol! Fifa 11 tol jatszom ps-en!szerintem eddigi legjobb a fifa 15 volt!azt ahogy elsőre el kezdtem játszani élvezetes volt! Nos ez a 16 os nem!pedig jatszottam haverokkal, gép ellen,onlinem is!
    Negatívumok:
    - a hosszú passz az inditas nem megy!eleve nem érdemes használni mert nem oda megy ahova szeretnéd!mintha csak akkot mukodne jól ha pl elindul egy játékos es a elkapod a legmegfelelobb pillanatot akkor jol adja!mitha a gep azt mondaná h en is epp oda akartam!de ha nem akkor inditasz mikor gép gondolja nem lehet jo inditas passzt adni
    - az 1-2 (passzolsz es futsz h viszakapd) nem megy,szinte mindig lekapcsolja a védő!
    - az hosszú ívelt passzok nem mennek ahogy szeretned!
    - rovid passzoknal sok az eladott labda,de ezt eddig mindnki irta!mintha nb1 -es meccs lenne néha max 3-4 passz
    - gyorsasag nem mervado,inkabb az erő a fontosabb
    - mindkét lábbal mindenki jól rúg kapura s golt is
    - a játékosok helyezkedese neha nevetseges(a reallal játszom marcelo sokszor vedekezo középajast jatszik, ronaldo ballhatved, pepe tamado kozepajast)persze nem maz egesz.meccs folyamán de gyakori
    - néha túl nagy a tavolsag a közép palyasok s a védők közott
    - szelrol a 16os kozspe felé bármelyik jatekekos könnyedén atjut a védőjen
    - sok kapufa es lapok
    - megelőzik a csatarod szélsőid mert állva varjak a labdát
    - véletlen golok!
    - gépies mozgás
    Pozitív:
    - jo távoli lövések
    - jobb kapus munka
    - latvanyosabb becsuszasok
    - könnyebb cselezes
    Ns egyenlore ennyi jutott eszembe!valoszinuleg a frissites utan javítanak mert van mis s remélem fognak is!de meg kell ezt is szokni s tanulni s mindnek van hibaja!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés