Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Azért mert valami a szememben sz*r attól már hülye vagyok hozzá?
ez egy undoritó game ugy ahogy van...milyen grafikában jobb ez te? ocsmány..a mozgás...fuuu...
volt az 30 perc is nem 5 és ráadásul már másodjára próbáltam ki.
a beton hálót a minivideódrol mondtam? mi ezen a bukta?
a settingset meg mint a normális játékokban a gamen belül kerestem...ezen mi a bukta?
te összevissza beszélsz de ami még borzasztóbb az az hogy hülyeségeket.Olyan golt a Fifa 99ben lőttem már...mi ebben a nagy szám?
kapáslövés? váó..ez a PESben 2006ra jött meg? Fantasztikus..Kikapnék multiban? még jó...életemben 3órát ha PES-eztem..gyere Fifába aztán megskubizzuk...
És had döntsem már el hogy minél maradok...had ne olyan ember véleményét kérjem ki aki szerint egy Aútós játék akkor Aútós ha szimulátor vagy rally...pffff
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest