- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs7
tag
WD40-es kezeléssel kapcsolatban azt tapasztaltuk, hogy befújás után lehalkult, de sajnos csökkent is a pörgési idő. Viszont meleg vízzel csap alatt kimostuk a WD40-et és kiszárítottuk (sűrített levegővel is kifújtuk) mely után is halk maradt, viszont a pörgési ideje ismét az eredeti lett!
-
cidalain
veterán
fú ez borzasztóan fosszar minőség.
ilyet vettem múltkor ebay-en, annyi különbséggel hogy az középen R188 csapágyas volt.
a legnagyobb baja, hogy a frame 2 részből van összerakva (látszik is az illesztés a képeken), belülről üreges, így a középcsapágy nem stabilan áll benne.
a fém nehezékcsapágyak is béna minőségűek, főleg a műanyag fekete takarólapok benne, ráadásul ez csak 6 golyós csapágy (bár ennek nincs jelentősége a súlycsapágyaknál)akkor már inkább egy ilyen aluházas, R188 csapágyas cucc 1,69-ért (pontozva csak 1,20). ok, nem a klasszikus forma, de ha játszani kell, akkor ez jobbnak tűnik. (sajna bővebb tapasztalatom még nincs ezzel, mert még úton van)
-
Dr.NX
addikt
ECUBEE EDC Fidget Spinner 0.79 USD Banggoodról.
Műanyag test és fém csapágy, de olcsó. -
cidalain
veterán
Nekem a muanyag harom aguakkal nincs szerencsem.
Elrepedt a kerete. Aztan vettem ures keretet, atpakoltam a gorgoket, es ket nap utan az is elrepedt.
Most alu frame-et akarok venni, de ugy latom olyan nincs 608-as kozepcsapagyhoz, csak r188-hoz. Igy kozepcsapagyat is kell vennem. Erre vonatkozoan vannak tapasztalatok? Vett mar valaki Alu frame-et? R188-ra tapasztalatok 608-hoz kepest?(Van batmanos spinnerem is, az sima muanyag, de az nem reped szet, jol megy. Csak kevesbe kiegyensulyozottan porog, nem lehet olyan konnyen trukkozni mint a 3 aguval.)
-
csatacsita
tag
Tavasszal rendeltem le ezt. Nagyon strapabíró, sötétben világít, jó olcsó, de tervezek venni egy kicsit szebbet is. Ahogy olvasgattam a bejegyzéseket, tetszik a kihívás, hogy minél tovább pörögjön, kipróbálom, hogy mennyit pörög most és leírom a felturbózott eredményt is.
-
Littoral
aktív tag
Foci helyett:
Előkerült valami a gólörömnél >>Már a közvetítéskor észleltem, gondoltam, hogy lesz valami sajtóvisszhang...
-
T0rnad0
addikt
Pepco-s, 590 ft:
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Baromságnak tartottam a FS-t, de unokahugom ideadta az övét, és azóta kell
Tudtok adni linket, ahonnan tényleg kerámiacsapágyasat is küldenek rendelés esetén?
Köszönöm -
Dr.NX
addikt
https://www.reddit.com/r/FidgetSpinners/comments/5qww8l/tutorial_how_to_increase_spin_time/
Ezért írtam, hogy van némi kenő tulajdonsága, de nem kenőanyag elsősorban. Vannak nála jobbak is, pláne csapágyakhoz. -
SRII
őstag
Hát srácok a sok videó arról ,hogy dupla ideig pörög ha befújuk wd40-el akkora hülyeség, mind hazugság.
Szépen elbaszta a kis jól pörgő spinneremet.
Lágyabban pörög és kicsit tán csendesebb(kicsit) de a pörgése 2:10 ről 45 mp re rövidült, nem tudom ez minek tudható be, de számomra nem volt előnyős ez a beavatkozás.(a csapágyat nem szedtem ki, nem szedtem szét, és nem kentem be semmi mással, így elmondható ,hogy rosszul viselte a wd40-et)
-
Dr.NX
addikt
Spinner megmentett egy három órás előadáson. Egész jól el lehet babrálni vele, a klasszikus háromágú nagyon jó erre, mert a külső csapágyon is tudom pörgetni, lóbálni.
Az enyém kissé surrogott, amikor megérkezett (fém csapágyas), úgyhogy ma beáztattam a csapágyat izopropil-alkoholba, jól kiszárítottam, azóta csendesebb is és tovább is pörög egy kicsit. -
SRII
őstag
sziasztok!
nekem van egy teljesen fém pörgettyűm ,de szeretnék valami igen csak jó minőségű hosszan forgó darabot, a saját darabom kb 2 percig forog, és egyre jobban érzem, hogy a sok használat után lotyogni kezd a közepe...
Tudna valaki ajánlani minőségi csapággyal szerelt jó pörgő 3 vagy 4 ágú spinnert?? -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Bambuszpro #17 üzenetére
-
Bambuszpro
tag
Én csináltam magamnak egyet:[link]
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Már a Spar üzletekben is kapható.
Ha valaki vett már, írhatna tapasztalatot. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Zsoleszhun #10 üzenetére
Linked van?
-
lkristóf
senior tag
Megérkezett nekem is az innen rendelt kék fém spinnerem.
Aztán azt vettem észre, hogy nem forog a legjobban és ahogy szétszedtem láttam, hogy a csapágygolyók nem a megfelelő helyen vannak... gondoltam, hogy majd visszapiszkálom a helyükre őket. Háát nem sikerült ugyan is az a korona alakú izé ami a helyükön tartaná őket kiesett és utána a pici golyók is kipotyogtak.
Youtube videó alajpán sikerült összeraknom ezt a szemét csapágyat.
Pár kép a hadműveletről:
Na szóval még mindig olyan a csapágy minősége, hogy nem a legjobb ezért rendeltem egy ilyet: 5pcs R188 Ceramic Ball Bearing a képek alapján ez másmilyen fajta csapágy mint a jelenlegi, remélem jobb lesz, addig azért használható a mostanival is még ha néha néha ki is mozdulnak a golyók a helyükről.
-
JasonD
aktív tag
Én úgy belejöttem az ebay licitelésbe, hogy mindjárt négy darab is érkezik.
-
tipuka
addikt
én is várok egyet, 280ft-t kb, liciten nyertem , kék, ennyit tudok róla
-
Hozzám is úton van egy ilyen kis játék, mentem az oldalt a kedvencek közé!
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ebayről honnan érdemes rendelni, ha kerámiacsapágyas kellene?
-
Tolja már valaki vagy még csak a beszerzések mennek?
-
Dr.NX
addikt
Avagy a legpörgősebb topik.
Jöhetnek az egyéb fidget játékok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Kugoo Kirin G1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest