- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
hanza1
csendes tag
emvy: en is egyetertek Dennel, tudod a sajto engem is zavar csakhat pont ellentetesen mint teged ;) es ezt nem csak en hanem a kulfoldi valasztast ellenorzo bizottsag is felhozta, megpedig azt hogy az egesz kozszolgalati mediai ugy ahogy van a kormanyt dicsoiti... de tudod mit? ez meg nem is zavarna annyira, ha a jobboldali sajto (Magyar Nemzet, Demokrata) nem kozelhetne le megtorlas nelkul a hazugsagokat... mert most komolyan, mara mar egyertelmuen bebizonyosodott, hogy az OTP-s duma ,meg gazaremeles egyszeru koholmany, mindkettot nyilvanosan megcafoltak... te ehhez mit szolsz? ez igy rendben van? vagy esetleg megis hiszel a gazaremelesben (egyebkent valojaban azert lesz gazaremeles hogy elgazosithassank mindenkit, ezen kivul a levegot eladjak az oroszoknak es a munkaspart helyet kap a kormanyban)...
no, errol ennyit, de mint elobb irtam, aram ugyis lesz, es akkor meg... ;)
Hanza -
hanza1
csendes tag
egyebkent barki is gyozne ne izguljatok, aram lesz, jon a Hammer meg a GTA3 szoval szep jovonek nezunk elibe ;))
[Kocka] Hanza ;) -
hanza1
csendes tag
sracok, bar eddig is MSZP parti voltam de emelett semmi bajom nem volt a Fidesszel azon kivul, hogy nem ertettem egyet a modszereikkel, illetve nehany mas dologgal de emellett probaltam racionalisan gondolkodni es rajottem, hogy vegulis mindket part alapjaba veve ugyanabba az iranyba tereli az orszagot csakhat valakinek a jobboldali masoknak a baloldali duma jon be jobben es kesz...
am az az ocsany ragalomzuhatag amellyel a FIDESZ probalja az embereket a maga partjara allitani egyszeruen gusztustalan es hihetetlennek tartom, hogy jozan gondolkodasu emberek ezt elviseljek... meg is lesz az eredmenye, ezzel a szoveggel garantaltam feltuzelnek minden baloldali erzelmu szavazot, szoval jon a kormanyvaltas...
egyebkent szombaton akik mennek tuntetni keszuljenek fel, hogy a MIEP-es cimborak is kinn lesznek bocskaiban csurkastol mindenestol... hat ez van... pedig mar gondolkoztam, hogy megalapitom a FIDESZ-MSZP barati kort de az utobbi idok esemenyei ugy tunik gatat szabnak ennek ;))
Hanza
(Kelenyi Imre)
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest