Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• GeorgeTerror

senior tag

válasz Z_A_P #19 üzenetére

''Tudod amit te, es sajto 80%-a mond, az MSZP kampanyana! Nem ugy kene tenykent kezelni dolgokat,ahogy azt Kovacs kijelenti, mert en azt sem mondom,hogy a masik oldal mond igazat, de a ketto kozott kell megtalalni, nem pedig egyik oldalon.''

Na mostmár én is beleszólok. Igen kampányszagúan beszél Kovács. Nyilván hisz ijen időszak van. Bár a 80%-ot igen erős kijelentésnek tartom.
    Azon kívül ott van még az amit a FIDESZ-MDF emberei állítanak: gázáremelés, tandíj, gyesgyed megszüntetés...
    Nos természetesen mindezt cáfolják az mszp-nél. Hiszen józanságukat megőrízve (pedig baromi nehéz lehetett, amikor a választás estéjén elballagtak a FIDESZ-MDF mellett), azzal nyitották, az új kampányt, hogy mindent, amit a FIDESZ jól csinált megtartják. Sőt tegnap Kovács kifejtette, mit szándékoznak bővíteni.
    Másik a gázáremelés, amnesztia, tandíj, stb kapcsán. Tiszta ojan mint az intel vagy amd. Ha amd-t veszel leég, felrobban, kigyullad a ház, támad a kolera, megdöglenek a tyúkok... Ezt csakis ojan valaki mondhatja aki nincs tisztában a másik párt programjával, de annyira, hogy azt sem tudja eszik vagy isszák.
    Harmadrészt: honnan veszi magának a bátoságot a F/M, hogy ojanokat állítson, amiről nemhogy fogalma sincsen de ők maguk találják ki. Ha én így beszélnék Orbánról az meg már rágalmazás

• Egon

nagyúr

válasz Z_A_P #19 üzenetére

Z_A_P: én a TÉNYEKBŐL indulok ki... Először is: az általad említett kvótát több mint négyszeresére emelték. Másodszor: valóban eddig is dolgoztak itt románok FEKETÉN, de legalább valamelyest akadályozva volt a munkavégzésük (azaz nem hivatalosan dolgoztak, egy részüket el is kapták). Harmadszor: ezek az emberek jórészt az építőiparban dolgoznak. Mikor is írták alá a státusztörvényt??? Milyen hónap van most??? Mikor van az építőipar szezonja??? Úgyhogy egyenlőre csak várd ki a végét...
    Summa summarum: hadd legyek egy kicsit nacionalista: ha csak 100 románnal több fog a státusztörvény kapcsán Mo-on dolgozni, mint eddig, az pontosan 100 (határon inneni vagy túli) MAGYAR ember elől fogja elvenni a munkalehetőséget...

Aktív témák