Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
Aktív témák
-
tijstijs
tag
na az jó, onnan már csak 2300 méterre vagyok
Köszi hogy írtad, ez most kis reményt adott
amúgy meg nekem majdnem mindegy mikor csinálják, csak lássam a fényt az alagút végén, hogy egyszer ide is elér egy olyan net aminek normális feltöltési sebessége van, normális pénzért (most 7440ft -elvileg 8mbit/0.5mbit-ért, gyakorlatban 5-6 le, 0.5 föl.)
-
tijstijs
tag
Budafokon merre fele láttad ezt?
Én is a "hegyen" lakok, és már ráuntam az ADSL-re. Nekem aztán mindegy hogy UPC, vagy T, vagy felőlem lehet a bin Laden is, de többet akarok mint 512k felfele
Olvastam másik kommentben hogy a UPC jön a 22.-be, és tavasszal már szolgáltatnak. Erről hol lehet olvasni?köszi szépen
-
intuicio
aktív tag
Budafokon már elkezdték a hegyre felhozni az optikai kábelt /mondjuk érdekes modon - poznákon és mindenhol ott áll feltekerve/,
Melyik részén láttad? én a Háros utca, Dévényi között lakom, de még nem láttam póznákon ilyen feltekert vezetékeket :S Optika? Kertes házas övezetben? Elég szkeptikus vagyok.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest