Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• netwolf

csendes tag

válasz daninet #5456 üzenetére

szia

én próbálgattam elég sokat, haveromnál az van...arra jó hogy az m1 hangját az erősítön keresztül hallgassuk a HDs műhodvevő ORF1 HD képe alá:-) félretéve a tréfát, szerintem is egy kis félrackes mocsodék(tudom minek HDMI stb).
    Olimpia HDben M2ön lesz, ha lesz műholdon keresztül, fábry szerintem digibetára forog(tehát nem HD, Retekklub egyenlőre nagyívben leszarja a HDt), és a földi adók egyenlőre nem is tudnak HDben adni, majd csak ha földfelszíni digitális sugárzás lesz, de ott se kötelezték őket HD-ra. M1 az az lesz mivel az most invesztál technikába, a többiek kihúzzák amíg lehet, úgy 2012ig...amúgy talán karácsonyra a fibernél is lesz HDs program, persze másik beltéri kell hozzá. Szóval a mostani vevő akkor jó ha új előfizető vagy, kapsz egy hónap grátiszt, ha neten rendeled, és akkor nem kell fizetned a settopboxért(amúgy 800ft/hó), és ajándékba kapsz még egy minicsomagot, viszont csak 1 tvn nézheted, tehát a dvd felvevőd stb..az csak analóg tvjeleket tud rögzíteni, ezt csak a settopbox kimenétéről talán...annyiból korrekt a dolog, hogy a a digitv mellé ugyan azt a csomagot analógban is kapod, tehát a többi tv-n, felvevőkön, tudod azt nézni...a kezelése egyszerű, de nekem volt, hogy ki kellett húzni, mert megbolondult...ja a tvrecsegője az 1az1 ben vezérli a HDs műholdvevőt...amúgy ma én nem rendeltem meg...

Aktív témák