Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
lero
csendes tag
1: ha a topichoz nem szorosan kapcsolódó szöveget írsz, akkor azt alul az ok gomb mellett "off topic" button-al szokás jelölni. (ezt nem én találtam ki)
2: nem feltétlenül a UPC-s idézetedre írtam amit írtam, hanem hogy érzékeltessem veled, hogy nem csak a Fiber tud rosszul szolgáltatni, és mind a kábelnek, mind az ADSL-nek megvannak a hibái, hátrányosságai. Aki azt hiszi, hogy x,y szolgáltató (aki egyébként ugyanazzal a technológiával szolgáltat) jobb, mint a másik (egyforma nagyságú, és általánosságban vett szolgáltatökat értek ez alatt) az szerintem téved. (csak ez a téma elég messzire vezetne, ha jobban belemennénk, de viszonylagos rálátásom van a multi cégek üzletpolitikájára, ezért mertem ezt leírni.)
3: nyilván a Te körzetedben másnak is rossz lehet a szolgáltatás (bár nem feltétlen), de ők -szerencsére- nem jönnek minden nap 3-4 levelet beírni.
4: a spam definícióján szerintem nem fogunk összeveszni, bár én inkább kéretlen leveleknek/postoknak fordítanám. A 200. teljesen azonos tartalmú post 1 személytől szerintem ilyen.
5: nem gondolom, hogy bármiféle számadásra kértelek volna, inkább csak hogy érdemi hozzászólásaid legyenek. Úgy tűnik ez túl nagy kérés volt, elnézést, ha a lelkivilágodba gázoltam volna emiatt.
6: ezt az értelmetlen témát én magam részéről lezártan tekintem, csak 1 dologra válaszolj kérlek: mit vársz attól, hogy a problémádat más szavakkal ugyan, de 200-szor leírod? Megoldást vársz valakitől és azt gondolod, hogy ehhez ennyiszer be kell írnod, vagy a frusztrációdat csökkenti, esetleg azt gondolod, hogy ez érdekes lehet más számára?
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest