Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• lero

csendes tag

válasz egle #5026 üzenetére

1: ha a topichoz nem szorosan kapcsolódó szöveget írsz, akkor azt alul az ok gomb mellett "off topic" button-al szokás jelölni. (ezt nem én találtam ki)
    2: nem feltétlenül a UPC-s idézetedre írtam amit írtam, hanem hogy érzékeltessem veled, hogy nem csak a Fiber tud rosszul szolgáltatni, és mind a kábelnek, mind az ADSL-nek megvannak a hibái, hátrányosságai. Aki azt hiszi, hogy x,y szolgáltató (aki egyébként ugyanazzal a technológiával szolgáltat) jobb, mint a másik (egyforma nagyságú, és általánosságban vett szolgáltatökat értek ez alatt) az szerintem téved. (csak ez a téma elég messzire vezetne, ha jobban belemennénk, de viszonylagos rálátásom van a multi cégek üzletpolitikájára, ezért mertem ezt leírni.)
    3: nyilván a Te körzetedben másnak is rossz lehet a szolgáltatás (bár nem feltétlen), de ők -szerencsére- nem jönnek minden nap 3-4 levelet beírni.
    4: a spam definícióján szerintem nem fogunk összeveszni, bár én inkább kéretlen leveleknek/postoknak fordítanám. A 200. teljesen azonos tartalmú post 1 személytől szerintem ilyen.
    5: nem gondolom, hogy bármiféle számadásra kértelek volna, inkább csak hogy érdemi hozzászólásaid legyenek. Úgy tűnik ez túl nagy kérés volt, elnézést, ha a lelkivilágodba gázoltam volna emiatt.
    6: ezt az értelmetlen témát én magam részéről lezártan tekintem, csak 1 dologra válaszolj kérlek: mit vársz attól, hogy a problémádat más szavakkal ugyan, de 200-szor leírod? Megoldást vársz valakitől és azt gondolod, hogy ehhez ennyiszer be kell írnod, vagy a frusztrációdat csökkenti, esetleg azt gondolod, hogy ez érdekes lehet más számára?

Aktív témák