Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikoly
tag
Hi!
Egy az egyben ugyanez a bajom! Életemben először telepítettem Linux-ot és kicsit nagyon megszívtam...
Eredetileg egy XP volt fent, majd PM-el létrehoztam egy partíciót (ext2) a Linuxnak a swap fájlnak meg hagytam, h a telepítés közben csípjen le magának egy szeletet egy másik partícióból (Nem arról, amelyikre a win volt felrakva)!
Ezután a Linux simán indult a win viszont a fent ''Filesystem type unknown'' üzenettel fogadott...
Végső elkeseredésemben, gondoltam, ha a win telepítése közben törlöm az összes partíciót és szépen leformázom az egészet NTFS-re, akkor minden megoldódik...
Tulképp semmi sem oldódott meg, mert így egy ''Hiányzó oprendszer üzenet'' fogad, mikor be akarnám fejezni az XP telepítését...
Van vkinek 5lete, h tudnám rendbehozni a dolgokat, mert ez így elég idegesítő dolog!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 500GB HDD -K (WD)
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530 Már csak 1db.van
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi