- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikoly
tag
Hi!
Egy az egyben ugyanez a bajom! Életemben először telepítettem Linux-ot és kicsit nagyon megszívtam...
Eredetileg egy XP volt fent, majd PM-el létrehoztam egy partíciót (ext2) a Linuxnak a swap fájlnak meg hagytam, h a telepítés közben csípjen le magának egy szeletet egy másik partícióból (Nem arról, amelyikre a win volt felrakva)!
Ezután a Linux simán indult a win viszont a fent ''Filesystem type unknown'' üzenettel fogadott...
Végső elkeseredésemben, gondoltam, ha a win telepítése közben törlöm az összes partíciót és szépen leformázom az egészet NTFS-re, akkor minden megoldódik...
Tulképp semmi sem oldódott meg, mert így egy ''Hiányzó oprendszer üzenet'' fogad, mikor be akarnám fejezni az XP telepítését...
Van vkinek 5lete, h tudnám rendbehozni a dolgokat, mert ez így elég idegesítő dolog!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Eladó 2,5"-3,5" SATA merevlemezek 160gb-500gb-ig
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest