- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
guest
veterán
Ebből (mármint az esetből) is látszik, hogy általában (90-95%) azokból lesz biztonsági őr meg rendőr, akinek nagyon rossz volt a gyerekkora, meg akik túl sok akciófilmet néztek kiskorukban, és így élheti ki harci vágyaikat: arra várnak, mikor van alkalom ütni. Ezeket nevezi az emberiség ÁLLATOKNAK!!!!!!!!! Ez az igazság! Szerintem egy ilyen szakmában nem csak a fizikai, de a szellemi kiegyensúlyozottságnak is alapfeltételnek kellene lennie!!!
Minden jót mindenkinek. (Tibinek is) -
guest
veterán
Nekem egyszerűen nem megy a fejembe, hogy hogy lehet így összeverni egy embert. Úgy tudom, hogy a Simi társaságában még volt néhány ember. Ők végignézték az egészet? Most mondták be a rádióba, hogy Tibi az agyhalál küszöbén áll.
Sajnos, szerintem ennek még lesz folytatása. Mert, ha Simi nem gyógyul fel, vagy ne adj' Isten meghal, akkor a Fradi keménymagja szerintem biztos, hogy lerendezi azt a kócerájt, minden elemével együtt.
GYÓGYULJ MEG SIMI!!! EGÉSZ MISKOLC SZORÍT ÉRTED!!! -
guest
veterán
Egyetértek Goodman-nel. Felháborító. Azt kell mondjam sajnos, saját tapasztalatból is, hogy tisztelet a kivételnek, de a biztonsági őrök sokszor -nagyon finoman szólva- visszaélnek erőfölényükkel... (Még ha beléjük kötnek -most egyáltalán nem biztos, hogy így történt-, az sem indokolhat ilyen brutalitást.) Soha nem szerettem a Fradit (meg a Sopront se), de mint magát jóérzésűnek valló ember szívből kívánom Simon Tibornak, hogy jöjjön rendbe, a tetteseknek meg hadd ne mondjam ki mit kívánok. - Kiss Róbert
-
guest
veterán
Téged ivartalanítani kéne kisgyerek (twollah), hogy ne romoljon a génállomány!
Aktív témák
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest