Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
Gondoltam megosztom veletek is, hátha valakit érdekel: elég sokáig kerestem valami programot, amivel Amazon Cloud Drive-ba lehet feltölteni (a saját programja nekem nem túl szimpatikus, nálam nem működött megfelelően), és nagy nehezen rátaláltam erre: Air Explorer. Sima backup-nak az ingyenes verziója is megteszi.
-
Zinho
aktív tag
Akit esetleg érdekel, ma reggel amazon cloud drive-ra a feltöltési sebesség 50 mbps körül mozog stabilan. (nekem ennyit tud a netem eleve... )
Átlagban kb. a 20-30 mbps-t tud, sajnos néha visszaesett 3-4-re, de még így is sokkal gyorsabb mint a pcloud pl. -
Zinho
aktív tag
Félig-meddig OFF: használ valaki pcloud-ot Duplicati-val (webadv)? Tud csatlakozni simán? Nekem nem nagyon szeretne, bármi mással meg működik a webdav-on keresztüli elérés
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest