Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Én arra tippelek, mert a google driveval csak képeket akart szinkronizálni és aznap telepitette mikor ez történt. Annak fényében irom, hogy érthető legyen a prnscrn. Ezt kaptam tőle, ezért gondolom hogy a onedrive szinkron megvolt. Esetleg más, ami nem jött le nekem a screenből?
*A gyorselérésből nyitna meg a "de-gazdaságinformatika" mappát, ami alapjáraton az asztalon helyezkedett el.
Plusz itt elvileg nem is lépett ki a onedrive fiókból, csak telepitette a Gdriveot. Azt sem teljesen értettem, hogyan lehetséges vagy mi történt.Valahogy úgy érzem ilyen visszaállitó programok nem lesznek 100%-osak, deha valakinek van ezel kapcsolatban ötlete szivesen fogadom! Illetve tüzetesebben megnézem az internet adta lehetőségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi