Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
MaCS_70
üzenetére
Most rá kellet keresnem erre a szóra mert nem tudtam, hogy így hivják.
Arra gondolsz, hogy csinál egy mentést, és ha az adott könyvtárban fájl változás van arról is csinál egy feltöltést. Az megy.
Ha úgy gondolod, hogy van egy fő mentés. És visszatérési pont szerűen verziókövetés van-e. Hát talán a prémiumban. Még mindig nem szántam rá magam
Vonakodok ezzel a kuponos oldal miatt. Ha a saját oldalán lenne akkor megvettem volna már.
Illetve nekem kb 6 TB-nyi filmem van. És azokat (is) szeretném onnan elérni. Szóval még nem tudom, hogy ez jó lenne-e nekem vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest