- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiteki
tag
válasz
Fandango #3531 üzenetére
Office 365 personal verzió van br 15 ért!
http://www.cct.hu/index.php?_sw_ms_office_365_personal_3264_hungarian_subscr_1yr_eurozone_medialess&kat=7&id=qq200070_1
És szerintem bőven megéri ez a legolcsóbb verzió ONEDRIVE 1 TB használatában és meglepően gyors most felfelé átlag 7-8 megával kúszik fel és le is a cucc nagy méterben napközben is.
Mivel az eggyik fiok lejárt ezért le kellett szednem a 600 gigányi cuccot kb 18 óra alatt és feltoltam egy másik ONEDRIVE fiokba 600 gigányit toltam fel onedrive ba gond nélkül felment kb 20 óra alatt.
Természetesen nem az eredeti onedrive kliens használtam ha nem egy különálló gépen telepítettem a 30 napig ingyenes smartftp progit ami frankón kezel több féle cloudot.
https://www.smartftp.com/ -
lancy
tag
válasz
Fandango #3531 üzenetére
Fotozom, igy kell a hely mar a kulso vinyot nem gondolom jo megoldasnak, a nas meg nem er semmit ha betornek es azt is elviszik. Mindenkeppen kell az 1TB a DB 30e korul van, ha sima office365 meg 22e ha microseftektol veszem, ezert kapok a legtobb szolgaltatast meg akkor is ha a tobbire nincs is szuksegem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Seagate One Touch 18TB külső HDD, HUB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest