- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez azért okoz kellemetlenséget, mivel egy jó húsz éve megszokott, mindenhová bedrótozott könyvtárszerkezetet kell miatta átalakítanom. Az OPQR meghajtórendnek nálam jelentősége van, logikusan alakult ki.
Nem az a bajom, hogy a pCloud P-t akar, hanem az, hogy nem lehet megváltoztatni. Sehogy. Ha szabad a P, akkor azt lenyúlja. Márpedig nálam az aktuális használat függvényében az OPQR meghajtók nem rendszerinduláskor jelentkeznek be. Ha pedig később indítom a pCloud klienst, akkor az az aktuális munkamenetek függvényében három betűjelet is kaphat, ami ugye probléma, hiszen pár alkalmazásba beállítva kellene, hogy legyen.
Más, hasonló programokban triviális, hogy én mondom meg, hogy melyik meghajtóbetűt használja -- ami nálam az ábécé vége. Csak a pCloud akarja, amúgy microsoftosan eldönteni helyettem, hogy hogyan használjam a gépemet.
MaCS
UI: Ja, a SpiderOak még olyan kis diktátor, hogy megváltoztathatatlanul a Documents könyvtárat használja. A gyári FAQ szerint azért, hogy az nekem kényelmesebb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest