Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockFonok
tag
Mikkor még szerzői jogi filmeket és zenéket akartam tárolni a felhőkben, olvastam róla fórumokon hogy nem szabad feltölteni előbb utóbb lefogják törölni, vagy jön egy törvény keményebben kell nekik majd ellenőrizniük a privát tartalmakat is, lehet itt is mondták nekem már hogy ne töltsek fel ilyen tartalmakat.
Itt vannak cikkek is:
Ez a kettő cikk most a Google Drive meghibásodásról szól, sók felhasználót tiltott ki a saját fájlokból:
Szerinted is igazuk volt hogy ne töltsek fel semmi jogvédett tartalmat a felhőkbe?
Szerinted is szigorítani fognak majd a felhőtárhelyek?Azt tudom nyilvánosat letörlik, én most a privát tartalmú fájlokra gondolok.
Titkosítani meg szerintem idő pazarlás ennyi filmet és zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest