Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #328 üzenetére
Szerintem, tök egyértelmű a hozzáírás nélkül is hogy természetesen csak szerintem. Nem statisztikát hoztam, vagy közvéleménykutatást. Csupán attól hogy nem írtam le oda a véleményem már akkor sem volt más, nem azért mentem oda.
Nem tudom, melyik szavak értelmét nem érted az állítólag és a lehet rosszul emlékszem közül, de láthatóan nem érted a szavak jelentését. Utána tudtam volna nézni, ahogy meg tudnám keresni a cikket is ahol erről olvastam, de tök fölösleges. Nyilván még sosem fordult elő hogy (egy cég) állított valamit és később mégse pont az lett.
De ha már ennyire szar, troll, meg hazug vagyok, szavaztassuk meg a többieket, itt, vagy akármelyik win topikban hogy kettőnk közül ki a troll és ki sértegeti a másikatÉn bele merek állni
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OLED TV topic
- Autós topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest