Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Santses
aktív tag
nekem egy 1 éves siemens m35i m van ugye nem angy szám? ráadásul fagy mint az állat...szólal szar..de megvagyok vele elégedve mert bírta a strapát rendesen 3 szor találkozott a földszintel a 2. ról...:DD
amúgy meg engem nagyon idegesít pont most suli vége...''én ilyet kapok'' ,''én olyat'' ''én me45'' ''én 3610'' és ettől nagymenőők???
ők a janik a hegyről mert van egy 0-60 ezer ft os telefonjuk én 25 -30nál nem adok többet telfonra nemazért mert nincs pénzem rá...
én fontosabbnak tartom a hogy a gépem legyen fejlett...vagy a lakás (igaz szüleimel élek )de érted taposó...szép butor kocsi stb..mint 1 szar 150e ft os telefon amit lehet holnap lehúznak rólad...én ha vaahonnan betudnák szerezni egy me45 öst ami msotmár 20e körül vann (csak msot a gépbe kértem pár dolgot szal ez nemfog menni:( ) de n akkor meglennék elégedve...
és hihetetlen hogy már 4.eseknek is telefonjuk van méghozzá iylen 3310 meg hasonlók mertha kap egy t10 est akkor talán nemszólok semmit (merhát apuka újat vett és mit csináljon vele??) de mondjuk akkor is.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest