Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
hidd el nem kerül bajba ezek miatt....... érdekes eset az övé. tudnék mesélni róla. de itt nem lehet. azért ilyen kivételezett a rendőrségnél, mert olyan dolgokat göngyölít fel a kapitányságnak ami hivatalosan nem megoldható vagy nem áll a hatáskörükben a zsaruknak. ezért cserébe sokmindenben nagy előnyt élvezhet egy földi halandóhoz képest.
én tudom, hogy ez furcsa egy kívülállónak, lehet hogy nekem is az lenne ha ezt elmondaná nekem vali de én ismerem őt
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Fujifilm X
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest