Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
A fegyvert én venném meg személyesen, budapesten. Most metekozhatok napestig, igazából gumisat nem szeretnék mert ha véletlenül kilövik a szemét a behatolónak még őket veszik elő stb stb. A gáz kényes nyilván, lehet szellőztetni, de ha azt elérik hogy megvédik maguklat, még ha taknyuk nyáluk folyik is, megéri. És elsősorban biztonságérzet növelése a cél, édesanyám fél ha egyedül kell lennie ha esetleg édesapám kórházban van.
Nem akarnak gyakorolni, nem akarják használni, legyen ott ha nagyon kellene. Szerintem egy forgótáras egyszerűbb lehet, ilyet néztem ki, de ahol olcsó volt ott elfogyott.Ugyanez it nem messze sokkal olcsóbb lenne - ha nem fogyott volna el

A gumilövedékes az azt hiszem igencsak más árkategória
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest