Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
koszi a tippet, megkerdezem oket! bar az alapjan amit leirtal, en nem mernek ertekesebbet rendelni... bar lehet hogy valami filleres airsoft pisztolyt beprobalok mar csak ugy teszteleskeppen is
tavolkeletet meg nem neztem, az USAban vannak brutal arak (gyakran az itthoni harmada/negyede), csak amik szallitanak ide, azok teljesen elmebeteg arakon (200 dollaros kosarnal + 200 USD szallitas + 200 USD vam/ado, stb), szoval ahhoz hogy megerje, tobb szazezres teteleket kene rendelni
airsoftos oldalt mar talaltam ahonnan jo aron tudnek rendelni (20-30 USD), csak ott meg nincsenek 'rendes' legfegyverek :-/szerintem maradok a nemeteknel, csak itt meg az a problema, hogy repulon nem nagyon tudom hazavinni a cuccot, meg kell varni hogy egy kollega hazamenjen autoval, vagy amig en jovok ki motorral...
esetleg lehetne meg innen kuldeni postan, de az meg megint draga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- DIRT Rally 2.0
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Router gondok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest