Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Covid-19 kapcsán nagy volt ám a töketlenség az említett újbudai önkorinál.
A lényeg az, mire szerettek volna gondolni, hogy a más által kézzel is használt közösségi akármiket kerüljük.
És itt kiesik a "saját felelösségre" opció, mert nem arra asszociáltak, hogy gondoljuk át, stb - hanem teljesen egyértelműen ne használjuk. Itt most az emberi felelősség nagyobb mértékű!
Meglátom, hogy más van kint, azt gondolom - nincs veszély, én is kimehetek, és így tovább.. Oszlatjuk a félelmet, megosztjuk a felelősséget. De sajna a vírust ez k.rvára nem érdekli!
A XI-ben is van áldozat és a közelembe 200 méteren belül is haltak meg egy idősotthonban.
Majd később kimegyünk.
Figyelem én is a jeleket, mert ismerősi, kollégális körben is van vírusos. Egyelőre csak az allergiám tombol. A stressztől ez hamarabb jött ki. -
Én most kint mozgok a tengerparton, így eleve ki kellett hagynom.
Ezzel a "mozgáséjszakájával" meg úgy sem érték egyet, mert minden elérhető nappal és szinte este is 100% - teljesen felesleges igyekezet ez a mé. -
A néger csávó, meg a zászlóra rádolgozó másik csávó klassz!..
Asszem én is effele tendálok. Veszek könyvet, tanulmányozom az utat és elkezdem. Elégedetlen vagyok magammal. Az idős oktatástól nem leszek fittebb!
A futás meg uncsi...
Kaptam nemrég valami hülye brutál erős gyógyszert - csonthártya gyulladásra.. Némi májkárosító hatással és izületi mellékhatással. Azt még ki kell dolgozni és uccu neki! -
Jó kis csatorna. Majd én is kérdezek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest