- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Covid-19 kapcsán nagy volt ám a töketlenség az említett újbudai önkorinál.
A lényeg az, mire szerettek volna gondolni, hogy a más által kézzel is használt közösségi akármiket kerüljük.
És itt kiesik a "saját felelösségre" opció, mert nem arra asszociáltak, hogy gondoljuk át, stb - hanem teljesen egyértelműen ne használjuk. Itt most az emberi felelősség nagyobb mértékű!
Meglátom, hogy más van kint, azt gondolom - nincs veszély, én is kimehetek, és így tovább.. Oszlatjuk a félelmet, megosztjuk a felelősséget. De sajna a vírust ez k.rvára nem érdekli!
A XI-ben is van áldozat és a közelembe 200 méteren belül is haltak meg egy idősotthonban.
Majd később kimegyünk.
Figyelem én is a jeleket, mert ismerősi, kollégális körben is van vírusos. Egyelőre csak az allergiám tombol. A stressztől ez hamarabb jött ki. -
Én most kint mozgok a tengerparton, így eleve ki kellett hagynom.
Ezzel a "mozgáséjszakájával" meg úgy sem érték egyet, mert minden elérhető nappal és szinte este is 100% - teljesen felesleges igyekezet ez a mé. -
A néger csávó, meg a zászlóra rádolgozó másik csávó klassz!..
Asszem én is effele tendálok. Veszek könyvet, tanulmányozom az utat és elkezdem. Elégedetlen vagyok magammal. Az idős oktatástól nem leszek fittebb!
A futás meg uncsi...
Kaptam nemrég valami hülye brutál erős gyógyszert - csonthártya gyulladásra.. Némi májkárosító hatással és izületi mellékhatással. Azt még ki kell dolgozni és uccu neki! -
Jó kis csatorna. Majd én is kérdezek...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest