- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #14614 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz. Tök mindegy, hogy mi az edzésmódszer, nagyon keményen kell dolgozni a sikerekért. Egy 2-3 kilós kézisúlyzós edzés került összehasonlításra egy normális saját súlyossal, persze, hogy utóbbi lesz a hét hatékonyabb. Ez olyan mintha azt mondanám, hogy a foci nem hoz eredményt, pedig heti kétszer mindig elmegyek a haverokkal sörmeccsezni, bezzeg mióta heti 5-ször kerékpározok másfél órát kemény hegyi terepen, izmosabb lett a lábam. Hát még jóhogy b+.
Remélem így már érthető amit írok.
Egyébként kezdem azt hinni, hogy baromira nem olvassátok el amit írok, csak az első két sort. Esetleg a szövegértéssel vannak problémák, vagy én nem fogalmazok egyértelműen. Nem tudom ebből hogy jött le az, hogy hiteltelen amit írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Brave
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest