- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Nincs meg valakinek véletlen az autoten rpm-je? Nem tudom letölteni, mert az oldal karbantartás alatt van, de viszont kellene.
-
Mr X
veterán
válasz
szaszayanou #2776 üzenetére
gksu?
-
Mr X
veterán
válasz
rokefeller #2740 üzenetére
Én szeretem látni ezeket, de annyira azért nem,hogy széthekkeljem a gnome3-at. Majd megszokom.
Viszont új kérdés is van.
Felraktam a Deluge torrent klienst, de nem tudom beállítani a .torrent fájlokhoz alapértelmezettként. Egyszerűen nincs a listában, és a program beállításai között sem találtam fájltársítási lehetőséget. Hogy lehetne ezt megoldani?
-
Mr X
veterán
válasz
rokefeller #2736 üzenetére
Köszönöm, akkor nekiesek. Az NTFS meghajtó befogása majd később esedékes, csak szerettem volna tájékozódni a lehetőségekről.
Még egy kérdés. Gnome3-hoz milyen IM kliens létezik az Empathy-n kívül, ami képes integrálódni az indikátorok közé? Pidgint próbáltam, de nem tud bemászni oda, így ha becsukom a főablakot, nem látszik sehol.
-
Mr X
veterán
Üdv!
Lenne egy -gondolom elég kezdő- kérdésem. Jelenleg Win7 van fent, plusz egy adat partíció. Arra gondoltam, hogy ebből lecsípek egy darabot és feldobom az F15-öt. Eddig nincs is gond. a Kérdésem, hogy meg tudom-e majd oldani később, hogy a win és adat partíciót törlöm, és a területet felcsatolom Fedora alá, mondjuk /home-ként? Nem fog ez gondot okozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Borderlands 4
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest