- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lateof
tag
válasz
raszputyin #43 üzenetére
512 ramom van boot nem érdekel.. hacsak nem kell 80x rebootolgatni..
Most ez lámán fog hangzani, de utálom, hogy minden ilyen macerás linuxban. Ma is órákig telepítgettem 5 progit, aztán nem tetszett neki az, amit írtam, és a végén már azt se tudtam, hova kattogok, mert belezavarodtam.. pedig nem vagyok hülye, csak 1. idegesítőek a módszerek, 2. abszolut semmi kedvem napokig os-t állítgatni.. felrakom, belövök néhány progit és menjen. De az se tartson már órákig.. Szóval, ha ilyen linux nincs, akkor szerintem maradok winfosnál.. pedig utálom ezt is, mer ez meg a másik véglet
ON
[Szerkesztve] -
Lateof
tag
válasz
raszputyin #35 üzenetére
De jó, hogy szinte mindenki szídja a Suse-t, de mindig van, akinek tetszik. Vki elmondhatná végre, hogy mi olyan utálnivaló benne. Az, hogy windowsos akar lenni? Mert ha ott nem kell ilyen szarságokkal tökölnöm napokig, akkor inkább megnézem azt.. de mostmár 4 linuxot néztem meg egy hét alatt kb.
-
Lateof
tag
wine:
[Lateof@ktv32-34-72 gw]$ wine GwSetup.exe
Lateof wine: creating configuration directory '/home/Lateof/.wine'...
Lateof /usr/bin/wineprefixcreate: line 189: 3007 Segmentation fault ''${WINELOADER:-wine}'' rundll32.exe setupapi.dll,InstallHinfSection DefaultInstall 128 wine.inf
Lateof wine: wineprefixcreate failed while creating '/home/Lateof/.wine'.
Lateof [Lateof@ktv32-34-72 gw]$ wineserver: could not save registry branch to /home/Lateof/.wine-wrUV1Q/system.reg : No such file or directory
Lateof wineserver: could not save registry branch to /home/Lateof/.wine-wrUV1Q/user.reg : No such file or directory
Erre tudsz vmit? -
Lateof
tag
válasz
raszputyin #25 üzenetére
Ugyan azzal a csomagnévvel próbálom törölni is..
-
Lateof
tag
Nah felraktam közben pár cuccot, operát is
Operában nekem az egérparancsok teccenek.. meg valahogy jobban bejön mint a firefox. Nameg megszoktam már..
Amúgy most olyan problémám van, hogy felraktam rpmből az mplayer-t. Idáig ok, csak beírom terminalba, hogy mplayer és ezt írja:
Compiled with runtime CPU detection - WARNING - this is not optimal!
To get best performance, recompile MPlayer with --disable-runtime-cpudetection.
Namost ezt így kb értem hogy mit is kéne, csak az a baj hogy rpm -e-re aszondja, nincs installálva, ha installálni akarom mégeccer akkor meg azt, hogy már installálva van.. Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de ilyet még a windóz se csinál:
Leszedtem sourcet, kicsomiztam, beírtam: ./configure --disable-runtime-cpudetection
Erre azt mondja: Error: Bad gcc version
Ez van fent nekem: compat-gcc-32-3.2.3-47.fc4.i386.rpm
Mi kéne neki? Mer így most megintcsak nem megy.. amúgy a make-t meg a make install-t hova írom?Mármint melyik könyvtáron belül kell lennem?
A másik a wine, amit rpmeztem, felment, de nincs semmi indíto ikon vagy vmi a menuben.. az is csak félig ment volna fel? Vagy mit kell azzal csinálni?
Bocsi, hogy hülye vagyok hozzá, de kissé unom már -
Lateof
tag
Lenne egy kérdésem: bár utánaolvastam és még angolul is tudok, mégse nagyon értettem meg amit olvastam
Szal a kérdésem az, hogy hogy tudok én shared library supportot csinálni? Mondjuk fel akarom rakni opera-t. Amit shared verzióban lehet leszedni. Erre készülök most, de addig nem merek belevágni, míg ez nem tiszta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest