- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rokefeller
senior tag
én a memóriának megfelelő sima swapet lőttem be, ugyanannyit mint a me, másik topikban azt írták a kétszerese a tuti, szerintem nagy teteje nincs, mert elég ritkán nyúl hozzá nálam... többi hely meg ment mind a per alá... olvastam egy linux rendszergazdás könyvet, leginkább kiszolgálók esetén érdemes több partíciót kialakítani a boot, root, tmp stb számára, de desktopnál nincs sok teteje... mondjuk én nem vagyok túl advanced linux user, de a particionálás ilyen módja még nem okozott semmi problémát, esetleg annyit lehet még, hogy megnézed kb mennyit fog a feltelepített rendszer foglalni, az adatok nélkül, és annak csinálsz egy partíciót, az adatoknak meg mégegyet, hogy egy későbbi reinstallnál az adatokat ne kelljen buzerálni... persze a reinstall csak windowsos paranoia miatt merül fel
-
GD
őstag
néztem, legújabb van rajta, azt olvastam valahol hogy csak az ati win-es szoftverben lehet állítani.. biosban még így sem..mind1, nem ez a fő bajom hanem:
küzdök az indítási kernel paraméterekkel eddig eredménytelenül..
nofb, vga=791, vga=771, nofb, minden sz@rt próbáltam már, mégis bebicskázik a telepítő amikor a settimg up native x server-nél jár, szóval amikor az első ''grafikus'' telepítő ablaknak kellene bejönni ami nem (kékpiros)
esetleg egy xorg.conf-ot nemtudnál küldeni nekem megnézésre?
text módban felmegy, ha megbuherálom az xconfig-ot akkor lehet elindulna a gnome
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- DELL Universal Dock UD22
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest