- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
janos1988 #692 üzenetére
a bootloadert alap szinten manipulálni a "system-config-boot" cuccal tudod, yummal felteszed, aztána menüben lesz az adminisztráció alatt. ki tudod választani a hogy mi legyen a deafult, és meddig várjon minelőtt elindul. ha ennél több kell, akkor mehet a vladi féle doksi
a firefoxra meg annyit lehet mondani, hogy itt mások a betűtípusok, van sok szép és jó, én a liberation meg dejavue fontokkal tök jól elvagyok (winben az ms fontjai vannak, levédettek, a suse azért udja alapból, mert asszem a novell-ms paktum részeként ezt az ms engedte) lehet hogy ha felteszed az msttcorefonts vagy valami ilyen nevű csomagot, akkor jó lesz, de ezt nem próbáltam. másfél éve nézem ms fontok nélkül a kijelződ, és nem nagyon fáj :-) két nap alatt átszokik a szem :-)
mp3-at meg szerintem az exaile-lel a legjobb lejátszani, vagy belőni egy mpd-t, és fölötte gui a sonata
mod, most látom hogy a parád nem a font, hanem hogy néha kilóg ezaz... szerintem ha a firefoxban kisebbre veszed a default betütípusokat, akkor nyert ügyed van. ctrl - szal próbáld ki, hány mérettel kisebb betű esetén jeleníti meg jól, és annak megfelelően lehet variálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged