Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Egyébként tényleg, nem tautológia, de valószínűleg a Fedora felhasználók nem ma kezdték. Bár én ellenpélda vagyok (na mondjuk nem vagyok "pro") ... De például használom az ROS rendszert, ami csak Ubuntu-ra csomagolt, és legfeljebb Debian-on érdemes nekiállni fordítani. Bár ott sem igazán, mert feltétel az unstable repository engedélyezése, ami meg khm... Egyébként meg ad hoc kellett megoldanom a problémát, mert a kettő szoftver együtt nem tudott fenn lenni (ROS Hydro és Octave 3.8, ha valakinek kellene info, írjon). Szerencsére az ütköző csomagok közül - úgy tűnik - nem minden futáshoz szükséges függősége az octave-nak (egy kettőért rinyált rögtön konzol módban, hogy nem találja, de azokkal nem volt baj), így vissza tudtam rakni a fő metacsomagját a másiknak. Aztán az úgy tűnikből meglátjuk mi lesz. Egyelőre működik mindkettő, aztán lehet működés közben majd elszáll az Octave... Egyelőre hibátlanul megy. Vagy talán kiderül, hogy van pár feleslegesen beírt dependency, ami kollégám szerint nem is olyan ritka eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest