Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
El is fogadnám amit mondasz, de épp ez az hogy semmit nem "baszcsiztam" még a rendszeren, hanem csak simán feltettem és hagytam, hogy frissítse az elérhető frissítéseket.
Na most így, hogy még nincs belepiszkálva és már 2 ekkora bug jelen legyen, én ezt mindennek hívnám csak nem stabilnak. Csak mint zöldfülű fedórás közlöm a telepítés utáni "élményeimet", nem vitát akarok szítani
Ma reggeli frissítéseket engedélyezve -pl új kernel - és a rendszert újraindítva, a yumex megoldódott, de a network manager panel ikonja még mindig csak downgrade után mutat jelerősséget és csatlakozott hálózatot.Amúgy számomra új rendszer lévén pont nem akarok még semmibe belenyúlni, semmit feltenni a rendszerre mert csak tesztelgetem magamnak mennyire tudom majd magaménak érezni ezt a disztrót. (Pl most is a Lubunturól írok, azt használom élesben).
Ha már beletúrtam volna valami fájlba és amiatt lenne valami azt mondanám én vagyok sügér, de így hogy alapból így viselkedjen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest