- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
mAtThEw0319 #3371 üzenetére
Nem, nem bukod máris.
Megnézted a linket amit küldtem? Nem megy most 3-4 dolog. 3 hónapja meg nem ment 8. Vársz még pár hónapot, akkor ilyen probléma marad, hogy nem tudod hibernálni.
Gondolom egy ilyen gépet nem fél évre veszel. Egy év múlva meg már semmi gondod nem lesz.
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #3371 üzenetére
Nem tudom most mi a helyzet, de decemberben ez volt. Mindjárt kijön az új ubi, meg a fedora is, ha nincs benne valami nagyon elszállt proprietary cucc, akkor nem lesz baj. Amikor én néztem, nem ment a suspend rendesen. Nekem az mindenképp kell. Ha suspend, wifi, video és hang van, akkor nagy para nincs. Ha egy kártyaolvasó driver ratyi, arra magasról teszek, mert alig használom. Szóval ne parázz, mivel az ultrabook-ot az intel találta ki, fog az menni (vagy már megy is)
Ha mondjuk olcsóbbat akarsz, meg lehet nézni az acer ultrabookját, vagy ha ugyanennyi pénz, akkor egy Lenovo t 420s is jó lehet, néha van akciósan is, és az egy elég masszív kis üzleti társ. Ronda, mint minden T-s lenovo, dehát nem a Dokkba fogod magaddal vinni, meg gondolom divatfotós sem vagy, mert akkor a macbook airedről fikáznál minket, földi halandó linuxosokat :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Seagate One Touch 18TB külső HDD, HUB
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest