Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Azért a KDE-es Fedora se kutya, bár magam részéről Gnome-t favorizálom, ezért lepett meg, hogy milyen kiforrott let az új KDE, bár a relatív lassúsága megmaradt.
-
válasz
rokefeller
üzenetére
Várom már, elvileg több fontos újítás is lesz benne. Megjelent a Gnome 3.4 is, ebben kicsit aggaszt az Unity-s global app menüre hasonló "alkalmazásmenü"... Unity-t 80%-ban ezért rühelltem, pedig tűrtem sokáig. GS-ben a hot cornert nem tudom kikapcsolni, de ezt túlélem (azért 1 jó tipp jöhetne
), amúgy a legbarátibb asztali környezet nekem.
Hamarosan Logoutra kikerül a korábbi cikk folytatása, ebben a Comice OS 4, ami szintén GS, de áthegesztve mega-giga felhasználóbarátra. Kellemes, majd lesd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), amúgy a legbarátibb asztali környezet nekem.