- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
#16820480 #2699 üzenetére
"nekem szerencsére integrált vga-m van, és az intel ilyen szempontból a legjobb linux alatt"
Hát, ez azért így ebben a formában nem volt mindig igaz. Bő egy éve azért raktam egy régi nvidia kártyát a játszós gépembe (a fujitsu, ami az adatlapomon szerepel), mert ubuntu, opensuse és fedora alatt is fagyott rendesen az intel driver. Aztán egyszer csak ráfeküdtek rendesen, és sorban x kernel verzióban is volt intel driver javítás, elképzelhető, hogy akkor szépen rendberakták.
-
rokefeller
senior tag
válasz
#16820480 #2699 üzenetére
Itt kernel a neve
yum list kernel és már bogarászhatsz is, de itt annyira nem kell ezt karbantartani, mert összesen default 3 kernelt tart meg (ez állítható) tehát nem jellemző a 10 kerneles rendszer
Van egy plugin ami tud autoremovehoz hasonlót, asszem remove leafs vagy leaves vagy valami ilyesmi, de amikor néztem, kicsit hogyismondjam, aggresszív volt nem ajánlanám.
A próbálgatós problémár a yum history parancsot ajánlanám (yumex azt hiszem tudja)
A yum historyval tranzakciónként tudod nézni a telepítéseket, és "visszavonhatod" a tranzakciót, kb.yum history ilistázza az összeset
yum history info <tranzakció szám> megmutatja mi történt a tranzakcióban
yum history undo <tranzakció szám> visszavonja a tranzakciót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest