Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Háát... agyam eldobom.

Egyelőre még csak pislogok, hogy mi van. De kezdem érteni, hogy mire gondoltál az addiktív dologgal. Olyan gyorsan ugrálnak itt az ablakok, hogy tiszta adrenalin lett az agyam.

Tiszta release feeling, mint a régi szép időkben.
Ez nem tudom mi a gépemen, de mintha kicserélték volna. Azzal kezdte, hogy kb 1,5-2 perc alatt települt.
Boot az így default 1 perc. Még egy kicsit piszkálom lesz az 20 mp is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Minden nagyon gyors lett. A yumex is. Nem tudom mi bajotok vele, de nekem 150 csomagot telepített fel ilyen 1-2 perc alatt. Nem is akármiket, hanem ilyen libreoffice...Úgyhogy egyelőre nagyon gyors, nagyon szokatlan és furcsa azért. Pl: hogy kell leállítani?
Jó oké init 0 de azé na... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Boot az így default 1 perc. Még egy kicsit piszkálom lesz az 20 mp is. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó oké init 0 de azé na...