- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller #2648 üzenetére
Háát... agyam eldobom.
Egyelőre még csak pislogok, hogy mi van. De kezdem érteni, hogy mire gondoltál az addiktív dologgal. Olyan gyorsan ugrálnak itt az ablakok, hogy tiszta adrenalin lett az agyam.
Tiszta release feeling, mint a régi szép időkben.Ez nem tudom mi a gépemen, de mintha kicserélték volna. Azzal kezdte, hogy kb 1,5-2 perc alatt települt.
Boot az így default 1 perc. Még egy kicsit piszkálom lesz az 20 mp is.
Minden nagyon gyors lett. A yumex is. Nem tudom mi bajotok vele, de nekem 150 csomagot telepített fel ilyen 1-2 perc alatt. Nem is akármiket, hanem ilyen libreoffice...Úgyhogy egyelőre nagyon gyors, nagyon szokatlan és furcsa azért. Pl: hogy kell leállítani?
Jó oké init 0 de azé na...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest