Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
csendes
üzenetére
Helló, ezen már rég túl vagyok, szerintem már túlmagyaráztam így is. Az összes hanggal kapcsolatos dialógusablakon végigmentem és nem volt hang. Attól lett hang, hogy egy adott dolgot ki/bekapcsoltam az alsamixerben. Azért ott, mert sehol máshol ez az opció nem látszott. Szerintem ha elindítod életedben egyszer ezt a progit, meglátod hogy tucatnyi állítási lehetőséget ad és rájössz, ezeket máshol állítani nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest