- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Szerintem Vladi épp valami válságon ment keresztül :-)
Na látod, ezt sosem értettem... Ubuntun bekattiontottad a zárt meghajtók használatát, számomra mindig ugyanilyen egyszerú volt telepíteni a livnát... Ezért nem értem soha mi a probléma a médialejátszással meg a driverekkel fedora alatt, egyszerűen ha egy driver szar, akkor tök mindegy honnan és hogy telepítem, szar marad, ha meg jó, akkor olyanmindegy hogy a livnából vagy a restricted-ből jön. Volt régi ati kártyám, régi nvidia, új nvidia, régi intel meg új intel, persze egyik sem volt felsőkategóriás gamer kártya, de mindegyikkel sikerült megbírkózni. Ezzel nem akarom azt mondani hogy a restricted repot bekapcsolni nem kényelmes, vagy hogy a fedorán egyszerűbbek lennének ezek a dolgok, mert ez nem lenne igaz, elfogadom, csak értetlenül állok az előtt hogy két egyszerű, jól leírt tevékenység közül az árnyalatnyit "összetettebb" de még így is túl egyszerű miért okoz problémát...(nem úgy értem hogy neked, hanem általában sokaknak) a túl egyszerűt pedig arra alapozom, hogy a windows felhasználóként eltöltött időszakban amikor már tudtam melyik codec pack az amivel mindent le tudok játszani, egyszerű dolgom volt, de sokkal nehezebben, sokkal több próbálgatás árán jutottam el oda hogy megtaláljam, mint mondjuk fedorán a livnát meg a gstreamer plugineket, vagy a gnome-mplayert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest