Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
ATI kártyáról:
[link]Ez egy tegnapelőtti phoronixos cikk. A titok, hogy nem a jól megszokott livnás fglrx-szel kell próbálkozni, hanem az újabb, open source radeonhd driverrel. Ennek az 1.2.1-es verziója van fent a repokban. xorg-x11-drv-radeonhd a neve a csomagnak, próbáld ki, és ha sikerrel jársz, vagy van bármilyen tapasztalatod azt oszd meg velünk, mert ez a kérdés már más oldalon is felmerült, és kíváncsian várjuk van-e előrelépés ATI ügyben.
-
rokefeller
senior tag
Az xmms libnél valószínűleg a verziószám nem stimmel, sajnos a livnánál előfordul hogy rossz dependencyvel kerül be egy csomagfrissítés, bár én egy éve kb nem találkoztam ilyennel.
"yum info xmms-libs" kiírja milyen libed van fent pontosan, vagyis milyen a verziószáma.Két dolgot tehetsz, vagy vársz amíg kijavítják a hibát, ez általában hamar megtörténik, vagy másik lejátszót használsz.
Na miközben ezt ideírtam, kipróbáltam, és nálam fel is csúszott hiba nélkül
"yum install xmms xmms-mp3" hiba nélkül lefut.
Most meg jól legyalulom mert utálom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- XPEnology
- Horgász topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest