Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
jzsolt79
tag
A GPS-nél fenntartásokkal kezelendő az automata munkanyomtáv beállítás,most futottam bele egy olyanba, hogy a legnagyobb földön kellett vetnem, automata beállítottaa nyomtávot, de igazából az szélesebb volt, mint a vetőgép tényleges munkanyomtávja, így minden körben kihagyott egy kb fél méteres részt, ami a végén összeadódott annyira, hogy ne legyen elég az elvégzett munka a befejezéshez, ezért még vagy 15 ilyen csíkon végig kellett menni ahhoz, hogy befejeződhessen.... agyvérzés volt meg +20 perc tök felesleges meló... És igazából nem is vettem észre csak a végén, mert sötétben kezdtem el vetni, és világosban fejezte be, és ugye túl sok különbség nincs a szántott és vetett talaj között. úgyhogy én mostantól mindig pipvel összébb húzom az automata által beállított nyomtávot... inkább menjen 1 körrel többet ez miatt a végén, mint hogy +15-öt kelljen...

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest