Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
A disznóknak is van szaporulatuk. Ha megkapják a kaját megfelelő mennyiségben, plusz a vizet, tisztítod előttük a placcot, alájuk rakod a szalmát, akkor bizony szaporodni fognak. Nekem 21 darabból lett 210, nem is olyan sok időre. A többletet fogod, és eladhatod ott, ahonnét az állatokat veszed. 21 darab disznó több, mint 25k euró. Ebben a részében csak az nem tiszta, hogy a legnagyobb állatszállítóba miért csak 21 darab fér. Egy nagy, kamion mögé (is) felcsatolható kocsiról beszélünk, aminek minimum 2 szintesnek kéne lennie. Dolgoztam sertéstenyésztő telepen is (szarvasmarha tenyészetben is; mezőgazdaságban is de ez most mindegy), ahol 100 hízót pakoltunk fel egy hasonló pótkocsira. Nonszensz... Az etetés meg: én túlgondoltam, és vettem egy keverőkocsit, hogy majd abban... aztán nem! Csak önts mindent oda eléjük és kész is a tökéletes keverék. Jó, mi?

Cukorrépa és krumpliszedő esetében is fel kell csatlakoztatni az elejükre a "levelezőt". Csak ott már rajtuk lehetett gondolom.
Erről a csomagolt báláról meg lehetne vitatkozni...
Annyira "fura" ez is a játékban. A teljes takarmánykeverékben (TMR) aligha válthatja ki a silót. Főleg nem szénából. A játék eleje óta kurv4ra hiányolom a LUCERNÁT a programból. Na, még az is közelebb állna ahhoz, hogy kiváltsuk a silót... Nagyon fontos mindaz, amit ennél a pontnál leírtál. Szecskázás, tömörítés (közben spec.vegyszerezés). Nem kell viszont kukoricát roppantani (plusz ezt baktériummal oltani), nem kell benne tejelő tápot sem venni, sem készíteni... Attól, amit a játékban kapnak ezek a virtuális bégetők, aligha nyernénk sok tejet. A gépek meg: szénát kell vetni, azt le kell vágni, azt meg kell forgatni, azt rendre kell sodorni, azt fel kell szedni/bálázni, a kapott cuccot etetőkocsiba rakni. Kell víz (tartálykocsi), bálabontó az alom miatt (szalmából), rakodógép a szerves trágya kezelésére, meg egy szippantó (vagy szépen mondva: iszaptartály) a hígtrágya elhordására.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest