- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
A disznóknak is van szaporulatuk. Ha megkapják a kaját megfelelő mennyiségben, plusz a vizet, tisztítod előttük a placcot, alájuk rakod a szalmát, akkor bizony szaporodni fognak. Nekem 21 darabból lett 210, nem is olyan sok időre. A többletet fogod, és eladhatod ott, ahonnét az állatokat veszed. 21 darab disznó több, mint 25k euró. Ebben a részében csak az nem tiszta, hogy a legnagyobb állatszállítóba miért csak 21 darab fér. Egy nagy, kamion mögé (is) felcsatolható kocsiról beszélünk, aminek minimum 2 szintesnek kéne lennie. Dolgoztam sertéstenyésztő telepen is (szarvasmarha tenyészetben is; mezőgazdaságban is de ez most mindegy), ahol 100 hízót pakoltunk fel egy hasonló pótkocsira. Nonszensz... Az etetés meg: én túlgondoltam, és vettem egy keverőkocsit, hogy majd abban... aztán nem! Csak önts mindent oda eléjük és kész is a tökéletes keverék. Jó, mi?

Cukorrépa és krumpliszedő esetében is fel kell csatlakoztatni az elejükre a "levelezőt". Csak ott már rajtuk lehetett gondolom.
Erről a csomagolt báláról meg lehetne vitatkozni...
Annyira "fura" ez is a játékban. A teljes takarmánykeverékben (TMR) aligha válthatja ki a silót. Főleg nem szénából. A játék eleje óta kurv4ra hiányolom a LUCERNÁT a programból. Na, még az is közelebb állna ahhoz, hogy kiváltsuk a silót... Nagyon fontos mindaz, amit ennél a pontnál leírtál. Szecskázás, tömörítés (közben spec.vegyszerezés). Nem kell viszont kukoricát roppantani (plusz ezt baktériummal oltani), nem kell benne tejelő tápot sem venni, sem készíteni... Attól, amit a játékban kapnak ezek a virtuális bégetők, aligha nyernénk sok tejet. A gépek meg: szénát kell vetni, azt le kell vágni, azt meg kell forgatni, azt rendre kell sodorni, azt fel kell szedni/bálázni, a kapott cuccot etetőkocsiba rakni. Kell víz (tartálykocsi), bálabontó az alom miatt (szalmából), rakodógép a szerves trágya kezelésére, meg egy szippantó (vagy szépen mondva: iszaptartály) a hígtrágya elhordására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest