Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali.
Totál ugyan azt a módokat KELL betennetek a mods mappátokba azzal vagy azokkal, akikkel játszotok!!!
Célszerű, ha előtte kiszedtek minden módot a mods mappából, és CSAK AZT teszitek be, amit multiban akartok használni. Ehhez persze, multiképes módnak KELL lennie. különben hibásan jelenik meg, vagy meg se jelenik. Passz, mert Én szerver vagyok ha játszok.
Ezután, ha megvannak a modok, a mappal együtt, indítsa el a játékát AZ, aki a szerver lesz!
NEM a karrierre kell majd kattintani, hanem egyel alatta a Több szereplős játék gombra.(de a többieknek is erre kell, utána úgy is írja mit kell).Ezután, lesz 2 gomb.
Egyik Játékhoz csatlakozás a másik alatta pedig,a Játék létrehozása.
A szervernek az utóbbira KELL kattintani, a többieknek az első gombra, a csatlakozásra.
A szervernek még ez lesz:
Beadja azt az ablakot, ahol a a Játékmentést lehet kiválasztani, hogy pl 2 vagy 3 mentésen legyen, katt egyik szabad állásra, utána a nehézségi szintek vannak, ki kell egyet választani. aztán jön a map kiválasztása.
Kiválasztja, majd kezdés.utána lesz több beállítási lehetőség, ahol pl az internet csatlakozást lehet állítani vagy épp legfelül a szerveretek nevét lehet beírni. A port hoz én nem szoktam nyúlni. csak legalul a Módosítás hozzáadása gombra katt, ott a szervernek ki kell jelölnie azokat a módokat, amikkel játszanak! Mentésre katt és ennyi. (a csatlakozás szerverhez passz mert még nem voltam tag csak szerver)! Utána ki kell jelölni a 3 közül, International, Deutschland vagy pedig a Continental Europe közül ahol a szervert akarjátok hogy legyen. Ezt minden szerver indításkor kell amiket írtam. Utána betölt a játék, és lehet belépkedni a többieknek, akiket el kell fogadni. Utána megáll a játék kicsit, és szinkronizál titeket egymással a szerver/játék. Ezután lehet alkotni. Tanács, U gombot nyomja le a szervert indító, és állítsa be ezeket:1 Automatikus elfogadás (ha kiesik egy tag a szerverről vissza tud lépni engedély kérés nélkül).
2 Automatikus mentést is, hogy ha repültök, legyen a pillanatnyi játékotokról mentés a szervernél. (tagoknál asszem nincs mentés lehetőség).
3 További játékosok jogosultságai, ezt én mind a 4-t engedni szoktam ahol nincs a kockában jel, ha normális tagok vannak. ennyi. asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest