- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali. én sajna nem ismerem azt a mapot. Csak a Gross_Kern_Land mapot, és nagyjából a Bluebaby mapját. mindkettő tetszik nekem, bár a Gross, kicsit csupaszka még nekem személy szerint. De lehet alkotni az Editorral rajta, ha valaki már ért hozzá, és tudja is kezelni. Nem beszélve az épületekről és Objektekről. Most majd az USA map V3-at akarom körbejárni és megnézni teljesen, mert nem jutottam el odáig. De szintén jó kis map, csak mindhárom óriás map, vagyis, 4-szeres méretű. Multira mindhárom jó. Egyszóval, vagy egy betett mapot használjon az ember az USA map mellett, mert hát az eddig a legnagyobb méretű mapom amit betettem. Durván 400 mega. De megéri szerintem!
Multira mindhárom alkalmas.
Ezek mellett meg még van 1-2 amit be kellene tennem és kipróbálni, de most nincs rá annyi időm.
Akit érdekelnek ezek a mapok, az szóljon nyugodtan és adok letöltési linket.
Új hozzászólás Aktív témák

- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Multira mindhárom alkalmas.