Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Hali!
Hmm. Hát, nem tudom, de nekem ment (amikor így tettem be őket) már csak a Zip mappával ahogy leszedem, már csak akkor teszem olyan mappába a módot, ha van ugyanolyan nevezetű mód már a mods mappában. Ugyanis, ha beteszem akkor felülírja az elsőt és akkor bukta van kicsit. Tripla munka lenne.

tedd be/tegyétek be a Zipes mappával ahogy letöltitek őket, aztán ha van olyan aminek egyezik a neve, akkor ahhoz csináljátok azt amit anno leírtam. De, VIGYÁZZATOK, mert van olyan pl Kombájn, amit ha letöltötök az Zipes mappa, de, MINDIG nézzetek bele, mert sok olyan mód van pl a kombájnoknál, hogy 3-4 Újabb Zipes mappák vannak a letöltött Zipesben!!!
Ugyanis, van aki a Kombájnhoz, Zipbe KÜLÖN hozzá csomagolja a Vágóasztalát a vágóasztal kocsiját, stb stb. Ezért minden esetben mielőtt bemásolnátok a Zip mappás módot a mods könyvtárba, előtte nézzetek bele, hogy nincs e több Zipes mappa benn! Ha igen, akkor jelöljétek ki szépen, jobb klikk, kis ablakban másolás aztán kész.
Viszont, hoztam nektek egy Pótkocsit, amit én is használok és nem akad, nem repked a hátulja hirtelen kanyarnál, stb.
Ez van meg nekem is, csak én átírtam a kapacitását ha jól emlékszem, akkor 50000-re.
a Kombájnjaim 80-100 ezer kapacitásúak így dupla pótos vontatmányban teljesen üríthető a Kombi.
ez egy másik, szintén szeretettel használt pótkocsi, MULTIFRUITOS, kisebb az előzőnél ha jól tudom, de ezt is átírtam annyira amennyi nekem megfelel a kapacitása.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Okos Otthon / Smart Home
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs