Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz Tomcsi2012 #1603 üzenetére

Hali!

Hmm. Hát, nem tudom, de nekem ment (amikor így tettem be őket) már csak a Zip mappával ahogy leszedem, már csak akkor teszem olyan mappába a módot, ha van ugyanolyan nevezetű mód már a mods mappában. Ugyanis, ha beteszem akkor felülírja az elsőt és akkor bukta van kicsit. Tripla munka lenne. :)

tedd be/tegyétek be a Zipes mappával ahogy letöltitek őket, aztán ha van olyan aminek egyezik a neve, akkor ahhoz csináljátok azt amit anno leírtam. De, VIGYÁZZATOK, mert van olyan pl Kombájn, amit ha letöltötök az Zipes mappa, de, MINDIG nézzetek bele, mert sok olyan mód van pl a kombájnoknál, hogy 3-4 Újabb Zipes mappák vannak a letöltött Zipesben!!!
    Ugyanis, van aki a Kombájnhoz, Zipbe KÜLÖN hozzá csomagolja a Vágóasztalát a vágóasztal kocsiját, stb stb. Ezért minden esetben mielőtt bemásolnátok a Zip mappás módot a mods könyvtárba, előtte nézzetek bele, hogy nincs e több Zipes mappa benn! Ha igen, akkor jelöljétek ki szépen, jobb klikk, kis ablakban másolás aztán kész. :)

Viszont, hoztam nektek egy Pótkocsit, amit én is használok és nem akad, nem repked a hátulja hirtelen kanyarnál, stb.

[link]

Ez van meg nekem is, csak én átírtam a kapacitását ha jól emlékszem, akkor 50000-re.
    a Kombájnjaim 80-100 ezer kapacitásúak így dupla pótos vontatmányban teljesen üríthető a Kombi. :)

ez egy másik, szintén szeretettel használt pótkocsi, MULTIFRUITOS, kisebb az előzőnél ha jól tudom, de ezt is átírtam annyira amennyi nekem megfelel a kapacitása. :)

[link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés