- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
válasz
beyruth82
üzenetére
Nincs ott a felkiáltójel a fejük felett. Azért furcsállom mert van 2 safehouse ahova nem tudok airdrop-olni mert azt írja, hogy aircraft site van a közelben, de azt a területet amit pirossal mutat teljesen bejártam és nincs ott aircraft site. Másik érdekesség, hogy van egy kis városrész ahol van egy templom meg egy saf ehouse ahova nem enged gyors utazni sose. Tudom van amikor a combat miatt nem tudok, de ehhez a 2 ponthoz mindig csak annyit ír, hogy nem elérhető a gyorsutazás. Egyébként xbox series s-en játszok. Tetszik a játék amúgy rég nem játszottam ilyen jó far cry-al. Mondjuk tegnap nagyot néztem az egyik küldinél, hogy 790 billboard-ot kell lefújni, na mondtam is magamban, hogy akkor ez a játék se lesz 100%-ra megcsinálva
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Highguard
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest