Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Lehet rosszul emlékszem, de mintha azt láttam volna, hogy amikor kilőttem egy helikoptert emp nyíllal, akkor szinte csak leszállt, majd rövid idő múlva újra levegőben volt.
Nem zárom ki azt sem, hogy másik helikopter érkezett, csak rosszul láttam a harc hevében.A bandidos leaderek valóban annyi cuccot hoznak, hogy már folyik ki a bázisokon, lehetett volna több fejlesztést implementálni a játékba, akár a valhalla példáját véve alapul.
Felfejlesztettem én is mindent a bázisokon, kipróbáltam a főzőcskézést is.
Felvettem azt a ruházatot ami plusz staminát és sebességet ad, ettem rá egy gyorsítós pörit és olyan vagyok mint Flash.
Egyébként azon gondolkodtam, hogy van egyáltalán olyan 4 csillagos különleges, ládákban megbúvó fegyver, aminek jobb statjai vannak, mint amiket én rakok össze?
Most találtam meg a Crackle&Pop light machine gunt, azt írják, hogy mennyire jó, de talán még 3 csillagosból is jobbat tudnék eszkábálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Szinte Új HP HyperX Cloud Flight Wireless Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest