- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Én is John régiójában kezdtem és szintén próbáltam ellenállni eleinte (főleg mivel le se esett hogy itt most nem megölni akarnak, úgyhogy elkezdtem őket lőni, onnantól meg lőttek vissza valódi golyókkal, úgyhogy párszor meghaltam
), de sajna sok értelme nincs, én Nick házában húztam meg magam, mert az ő egyik küldetése adta meg a kellő resistance pontot, de sok haszna nem volt hogy percekig leszedtem minden ellent, mivel folyamatosan jöttek az újak 
Nekem alapvetően az elvvel van a problémám, hogy nem te döntöd el, mikor haladj a sztoriban, hanem fixen bedobja a főküldiket a játék... Főleg hogy csak a resistance pontokat nézi, emiatt simán eljuthatsz a végső küldetésig is az adott régióban úgy, hogy közben még csomó story missiont meg se csináltál ott...
wollnerd: jaja, 9 lesz összesen. De ne aggódj, lesz még mindegyik régióban egy + küldetés az utolsó elrablás után és az is szinte tök ugyanaz lesz mindenhol
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de sajna sok értelme nincs, én Nick házában húztam meg magam, mert az ő egyik küldetése adta meg a kellő resistance pontot, de sok haszna nem volt hogy percekig leszedtem minden ellent, mivel folyamatosan jöttek az újak