- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Hát ugyanúgy jártam ezzel is, mint a 3-as résszel. Még félig se fedeztem fel a térképet de máris full craftom van, maximum skill, amit csak enged (több mint fele, később oldódik fel a többi), vagy 30 skillpontom, dögig pénzzel, hogy már nincs mire költenem. Az előző rész is akkor vált unalmassá, amikor ezt a szintet elértem. A sztori nem érdekel, ezért nem is követem, csak hébe-hóba, ha muszáj. Mindent összeszedtem és megoldottam, kivéve a bonyolultabb küldetéseket, amikhez már nincs motivációm. Hiszen minden valamire való fegyverem megvan, dugig vagyok cuccokkal, kit érdekel, hogy ki nyeri a háborút, amibe belekeveredtem
. Innen arrafelé már valóban csak gyaloggalopp lesz az egész.Vannak ugye a várak és a közelükben figyelmeztet az ürge, hogy jaj, szingliben ne menj oda, de hívjál barátokat mert ez veszélyes, meg jól őrzött, meg mit tudom én mi. Nos, hogy foglaljunk el egy várat a legkönnyebben, egyedül? Fogj egy kis koptert, egy félkézi gránátvetőt meg dobható gránátokat, repülj be a vár fölé és bombázz szét mindenkit. Jönnek majd helikopterek is, de néhány jól célzott gránáttal pipepurc azokkal is elbánni. A maradék néhány katonát bent már gyerekjáték kiiktatni akár stukkerrel is. 5 perc alatt bevettem a D várat így és csak egyszer fedeztek fel lentről az őrök, úgy meglepődtek
.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- Alienware 3423DWF QD-Oled! Csere 32,42!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Innen arrafelé már valóban csak gyaloggalopp lesz az egész.
.