Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

Hát ugyanúgy jártam ezzel is, mint a 3-as résszel. Még félig se fedeztem fel a térképet de máris full craftom van, maximum skill, amit csak enged (több mint fele, később oldódik fel a többi), vagy 30 skillpontom, dögig pénzzel, hogy már nincs mire költenem. Az előző rész is akkor vált unalmassá, amikor ezt a szintet elértem. A sztori nem érdekel, ezért nem is követem, csak hébe-hóba, ha muszáj. Mindent összeszedtem és megoldottam, kivéve a bonyolultabb küldetéseket, amikhez már nincs motivációm. Hiszen minden valamire való fegyverem megvan, dugig vagyok cuccokkal, kit érdekel, hogy ki nyeri a háborút, amibe belekeveredtem :) . Innen arrafelé már valóban csak gyaloggalopp lesz az egész.

Vannak ugye a várak és a közelükben figyelmeztet az ürge, hogy jaj, szingliben ne menj oda, de hívjál barátokat mert ez veszélyes, meg jól őrzött, meg mit tudom én mi. Nos, hogy foglaljunk el egy várat a legkönnyebben, egyedül? Fogj egy kis koptert, egy félkézi gránátvetőt meg dobható gránátokat, repülj be a vár fölé és bombázz szét mindenkit. Jönnek majd helikopterek is, de néhány jól célzott gránáttal pipepurc azokkal is elbánni. A maradék néhány katonát bent már gyerekjáték kiiktatni akár stukkerrel is. 5 perc alatt bevettem a D várat így és csak egyszer fedeztek fel lentről az őrök, úgy meglepődtek :D .

Új hozzászólás Aktív témák