Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Na most megkaptam én is a micro laggot a stuteringet és a fps dropot is :d Hála annak, hogy a 12.10 es catát 12.11b re frissítettem
De cserébe kaptam min 30% plussz fps -t. De inkább lenne kevesebb fps em mint stutteringem és micro laggom fps droppal 
-
ForRedGlory
félisten
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Ezt produkálja 670 SLI-n. Erre mondtam múltkor, hogy a driver megoldotta a problémáim. Végre úgy fut, mint álom. FullHD, Ultra, MSAA off. Az "akadozás" a videó és a youtube műve, ez bizony annyi FPS-el megy, amennyi a bal felsőben van. Plusz nehéz egy kézzel videózni, másikkal meg kamerázni úgy, hogy élvezhető legyen

-
SkyS1gn
félisten
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Vagy figyeld meg azt valahogy beragad-e a v-sync, nálam minden 2. indításra vagy mindegyiknél csinálja... tehát hiába van egyesen a v-sync akkor is 30-ra limitálja, ezért ilyenkor 1-ről visszaállítom 0-ra majd vissza 1-re és jó...
Érdekes anomália de próbáld meg mert 30on nekem is darabos lehet nálad is "beragad"
-
Tomix24
addikt
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Van az az opció,grafikai beállítás, ahol a VGA-nak adhatsz 1-5 ig értéket. Azt tedd 1 vagy kisebbre. Nálam az miatt akadt csak, de állítás után már nem.
-
Tomix24
addikt
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Mert kislány vagy
Azok nyavajognak
Játszani kell, engem még nem zavart meg semmi mikro lag 2 óránként. -
Viper26
nagyúr
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Igazán javíthatnák, mert eléggé zavaró.

-
SkyS1gn
félisten
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Ilyen még sosem láttam, magamnál

-
ForRedGlory
félisten
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Leírás alapján jól néz ki

-
SkyS1gn
félisten
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Érdekes, nálam sincs semmi gond ezzel

-
akela91
addikt
válasz
WongFeiHong
üzenetére
7850-es VGA-val nincs ilyen probléma. Nektek mind ugyanolyan karitok van akinek mikrolaggol?
-
persil
nagyúr
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Aham! Akkor nem csak nálam szar. Én le is mondtam róla, így játszhatatlan. Kivergődtem a táborból az első faluig és tetszene is, de így zeró a játékélmény.
Viszont fura, de a hitman absolution is ugyan ezt csinálja nálam. Sőt, az talán rosszabb. Megy stabilan 70-80 fps-sel és mégis szaggat, mint az állat. Olyan 1 másodpercenként rendeszeresen beszaggat , de közte tök folyamatos.
-
persil
nagyúr
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Neked is csinálja?O.o
Fix 40 fps és mégis szaggat.
-
Tomix24
addikt
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Valami bug lehet, vagy éppen az egyik beállítás hozománya. Abból úgyis rengeteg van
Ne bánkódj, pont egy órája tartottam itt. Kiérsz és többet talán nem is látod ezt a barlangot 
-
SkyS1gn
félisten
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Nálam pedig nem ilyen volt! Jézusom miez

-
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Nálam is ilyen tényleg fura kicsit a valóságtól messze van.
-
Tomix24
addikt
válasz
WongFeiHong
üzenetére
nem

-
torma1981
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Én mindenkit leszúrok,fejbe lövök.

-
Eagle16
addikt
válasz
WongFeiHong
üzenetére
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Egy Michael Mando nevű pali.
Az intróban, a ketrecnél, akárhányszor megnézem, mindig elborzaszt, mennyire pszichopata.
"But here, hermano.. you hit the ground." -
proci985
MODERÁTOR
válasz
WongFeiHong
üzenetére
ok, akkor tényleg marad a patchre várás.
állatvédőkre: hugom vega, ellenben a videokártyájához kapott egy FC3mat. nem tudom mit fog szólni az állatok megnyúzásához
(emberek talán okésak, ő is Carmageddonon nőtt fel). pedig épp agyalunk, hogy karácsonykor mit toljunk közösen és az FC3 is a listán van.szmegma: a déli tapírspawnpoint környékén bazilikuszok is spawnolnak, vissza kell menni ha sehol semmi. nekem a legszebb ilyenem az volt, amikor jaguárra(?) mentem, ehhez képest belefutottam egy teljes marhacsordába majd megtámadott két tigris.
mesterlövész puska egyébként ajánlott, főleg hangtompítóval.
-
siwok1
tag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Igazi lámák!!!! Aki nem fogja, fel, hogy ez virtuális, az klinikai eset....Mert, hogy ne ölj állatot mert az él, az egy dolog, de a biteknek van lelke?... Max az én tudatuknak lehet a játékosoknak egy belső konfliktusuk. Ennyi erővel a programok uninstallálása is ölés.
LOLSzegyeljék magukat.

-
Cyberpunk
félisten
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Nem látom a problémát, mivel egy programról van szó. Noha én is állatvédő vagyok.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WongFeiHong
üzenetére
fura, pedig pár napig azt furcsállta mindenki, hogy amds a játék és a GTX670-680on fut igazán jól.
patch szerintem idő kérdése, vagy jön egy béta driver.
másik variáns: lődd ki az összes monitorozót és overridert, drivert be defaultra, lehet valamelyik olyat kényszerít az enginere, amitől beőrül.
-
Viper26
nagyúr
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Patch kéne, az más kérdés, hogy adnak-e ki mostanában.

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WongFeiHong
üzenetére
próbáltad kettes vsynccel? nekem az oldotta meg a problémát, meg némi grafikai finomhangolás (ld medium post process). lehet picit feljebb is tudnék menni, de eyefinitynél az ember tényleg nem áll neki pixelvadászni, amikor egyébként eléggé jól néz ki a játék
.nálam is ez volt, nem szaggatott, csak fejfájásom lett tőle egy óra után, ami azt jelenti, hogy valami nem volt rendben vele. most már oké.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WongFeiHong
üzenetére
nézd meg nélküle, nem rosszak a másikak sem, csak nem térdel be tőlük az engine és nem hibáznak.
HDAOval 40 fpsem van 5760x1080ban highon (post process és még egy van lehúzva mediumig) egy szem 6950 2gbvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De cserébe kaptam min 30% plussz fps -t. De inkább lenne kevesebb fps em mint stutteringem és micro laggom fps droppal

Játszani kell, engem még nem zavart meg semmi mikro lag 2 óránként.