Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

Sziasztok!

Csináltam egy kis összehasonlító képsorozatot arról, hogy hogyan lehet a játék alapból csodaszép grafikáját egy kicsit még szebbé varázsolni. A grafikai tuninghoz egy kis egyéni CFG fájlt, illetve egy FXAA Injector-t vetettem be. Ez utóbbi arra jó többek között, hogy eltüntessük a játék gyári barnás sárgás-homályos rétegét, valamint élesítsük a textúrákat. Pontosabban sok más mindenre lehet még használni, de én erre a kettőre használom csak. A cfg fájl pedig leginkább az árnyékok és megvilágítás javítására szolgál.
    4 sorozatot készítettem (egyelőre, további igény esetén többet is csinálhatok), az első kép az "Alap", azaz a gyári beállítás mindenféle tuning nélkül. A játék grafikai beállításai minden esetben maximumon voltak, 1680×1050-es felbontás, DX9 és 4x élsimítás mellett. A "CFG" nevű link azt a képet takarja, ami az egyéni CFG fájl hatását mutatja, vagyis itt még nem aktív az FXAA Tool. A harmadik pedig értelemszerűen minden látványjavító aktív. Az összes képet veszteségmentes képformátumba mentettem (PNG), így lehet, hogy sokáig fogja tölteni őket a szerver.

1. sorozat:
    Alap - CFG - CFG+Tool

2. sorozat
    Alap - CFG - CFG+Tool

3. sorozat
    Alap - CFG - CFG+Tool

4. sorozat
    Alap - CFG - CFG+Tool

Nyilván állóképek messze nem képesek visszaadni azt az élményt, amit a mozgókép, illetve a tuning játék közben hatványozottan szebb, mozgás közben, de jelen állóképek egyfajta támpontnak, demonstrációnak azért megfelelnek.

Új hozzászólás Aktív témák