- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Jó látni, hogy van ilyen topic: ez az egyik kedvenc játékom.
Nekem anno kimaradt a Fallout 1-2 (nem igazán szeretem a kaland-RPG stílust), de a Tactics az igencsak megfogott (turn-based strategy rulez). Most is éppen ezt nyűvöm kevéske szabadidőmben, de mivel már háromszor végignyomtam, és hogy legyen némi extra kihívás, a mentés nélküli opciót választottam (pontosabban csak a bázisokon lehet menteni, cserében plusz XP-t ad a progi). A 20 pályából 7 nem igazán okozott gondot, de tegnap (több órányi játék után) kb. a 8. pálya felénél kinyírták a fő karakteremet, úgyhogy kezdhetem elölről a pályát (érthető okokból egy picit pihentetem a progit).
Szerk.: ha valakinek van valami kérdése a játékkal kapcsolatban, az keressen meg, szívesen segítek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest