- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Jó nagy SPOILER, spooo - iiiii - leeeeer!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Megcsináltam a játékot "yes man ending"-gel kicsináltam a Mr.house-t (lekapcsoltam az agyát), maszkos-kardos Legiós fickó véget ért, plazma általi halállal, és nekem marhga unszimpatikus NCR vezért meg egyszerűen fejbelőttem, a schleppjére ráuszítottam a robotokat.
És ezzel, bár egy független New Vegast hoztam létre, tulajdonképpen minden csak rosszabb lett...
Pedig nem csinálnám máshogy (legfeljebb nem a science, repair és energy weapon builddel).Youtube-os rákeresések alapján az "NCR győz" végződés a legjobb...
Nálatok?
Egyelőre nem végigjátszható, azt látom, gondolom a gát-csatás küldetés előtt érvényesül az eddigi dlc küldetése. És az milyen, érdemes? (most látom, hogy jó)
-
frame>24
addikt
válasz
remington2
üzenetére
SOK helyen van még az első 2 részből zene (Metallic Monks, stb.), ami getszijó, régi hangulatból visszahoz valamennyit.

-
frame>24
addikt
A csak minden 2. szintlépésnél kapott perk normális, ezt változtatták a 3 óta. (a régi ős-gamekben csak minden 3. szintnél kaptál)
A quest-rendszerrel nekem nincs bajom, nem mindig a következő városba, vagy két sziklával arrébb lévő barlangba küldenek, ez gondolom egyfajta ösztönzés a terep felfedezésére.
A karma-vesztős cucc felvétel sok helyen hibás még, szaggatást is orvosolniuk kell majd, patch, patch, patch...
-
frame>24
addikt
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Repconn Test Site az eddigi legbugosabb hely a játékban (Úúúristnnn, arről tudunk beszélni, hogy hol a leg~
). Végig lehet nézni pl. az ottani quest bug-listáját.Nekem pl.ezeken felül van még ott egy olyan bug is, hogy egy üres quest marker folyton az ottani főépületbe mutat, azon belül a falon egy értelmetlen helyre. Pedig már semmi dolgom ott.

-
frame>24
addikt
Kaszinózzál, 'ázze!

Ja különben, ha poker is lenne bene (még nem láttam pókeres kaszinót a game-ben), akkor már lehet nem is quest-eznék...
Halljátok, amúgy szerintem sokkal jobb lett a játék hangulatában, mint a FO3, élőbb, vibrálóbb* az egész!
Nú Véjgösz.
* - most itt nem a texture flickering-re gondolok, mer itt-ott az is van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frame>24
addikt
aha-ja, ez gyakorlatilag egy mod, amit úgy kell behekkelni a játékba, az eddig kiadott, "highly experimental release of FNVEdit" segítségével. Óbazmeg.
Ha meg tudni akarom, mit is csinálok, akkor a korábbi FO3Edit manualjához meg regisztráljak a ~ nexusra, hogy egyáltalán letölthessem.
Számomra az ilyen megoldások maximálisan átlépnek több határt is, egészségére mindenkinek, aki a ezekkel szarakodik...

ja és nem Téged akartalak megbántani, de lassan már ott tartunk, hogy a rajongó megírhatja a progit a cég helyett, ha türelmetlen...
-
frame>24
addikt
válasz
PhilBrick
üzenetére
Nálam sem, és a következő dolog zavar:
A Steam-ben játék nevére kattintva properties, és után van egy ilyen menüpont, hogy GAME INTEGRITY CHECK, namost én ezt elvégeztettem vele, 2x is.
Mindkét esetben 60-70% között leállt, és errort írt ki, majd azt, hogy "1 file missing" és "will be reacquired."
A game ettől megy, de akkor is, ez mi ez??Tehát akkor a Grifidnek most melyik cégtől van a game? (tudom, hogy eredeti, de honnan?)
-
frame>24
addikt
Nálad is be van-é kapcsolva a Wild Wasteland trait?
A következő linken SPOILER lehet! A fő fejlesztő csóka írja, hogy tkp. ilyen formában tették bele azokat a tartalmakat, melyek megosztották a csapatot odaillőség szempontjából...

-
frame>24
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ja értem. Akkor most lebontalak, aztán majd MEGINT felhívlak!

-
frame>24
addikt
Nem nagyon pörög a topik, biSZtos várjuk a 'zújabb patch-et.

Én hülye voltam és pénzt adtam érte, de ami érdekes az az, hogy én a d2d-n vettem és onnan telepítve is Steam-ről megy, ugyanúgy a steamapps közé pakolja. Mondjuk így lényegesen olcsóbb volt és szintén megy minden Steam-es szolgáltatás elvileg.
Van aki hardcore módban tolja? Merhogy valami meglepi vár érte a végén.
Az első patch javította a horror bugokat, most egyelőre játszható, a linkelt d3d9dll -ek meg kellenek nagyon (kinek mi a kártyája, nálam az ATi-s jól megy, fix 60 fps).
Megmondom, mi tetszik igazán az egészben: hogy végre visszatették sok helyre a jó öreg előd játékok zenéit, amiket szerintem nem is lehet felülmúlni. Ezen vinnyogtam a hír-topikokban is régen, végre megint van reménytelen wasteland érzés!
Olyan level 5-6 körül járhatok, még Niptonban végeztem épp + 1-2 side quest.
Xelo: néztem, miről beszélsz, de nincs is még dlc-ehhez...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Asus Radeon R7 240 4GB VGA Low Profil
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig nem csinálnám máshogy (legfeljebb nem a science, repair és energy weapon builddel).

). Végig lehet nézni pl. az ottani quest